Η Περιοχή 51 Προειδοποιεί 1.000.000 κόσμου που Θέλουν να Εισβάλουν και να Μάθουν αν Κρύβει Εξωγήινους

[15/07/2019 - 17:27]

Η Περιοχή 51 Προειδοποιεί 1.000.000 κόσμου που Θέλουν να Εισβάλουν και να Μάθουν αν Κρύβει Εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

1 εκατομμύριο χρήστες έχουν υποσχεθεί να κατακλύσουν τη μυστική αεροπορική βάση στη Νεβάδα, γνωστή ως Area 51 ή Περιοχή 51, ύστερα από μία πρόσκληση-επιχείρηση που έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 3 π.μ. στο facebook με τίτλο Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us.

Την περασμένη εβδομάδα 175.000 δήλωναν ότι θα πάνε και άλλοι 211.000 ότι ενδιαφέρονται. αλλά από τότε ο αριθμός έχει αυξηθεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο για τους πρώτους και περίπου άλλους τόσους ότι θα ήθελαν να πάνε, προκειμένου να εισβάλουν με το έτσι θέλω και παρά την υψηλή ασφάλεια φύλαξης, για να μάθουν αν κρύβει UFOs και εξωγήινους, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Τι απαντάνε, όμως, εκεί στην κοιλάδα Amargosa της Νεβάδα για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην ίδια τη βάση μαζικά; 

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει εκδώσει μια προειδοποίηση σε όλους εκείνους που σκέφτονται να παρευρεθούν και ουσιαστικά να παραβιάσουν έναν καλά φυλαγμένο χώρο.

«[Η Περιοχή 51] είναι ένα ανοιχτό κέντρο εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και θα αποθαρρύναμε οποιονδήποτε προσπαθήσει να εισέλθει στην περιοχή όπου εκπαιδεύουμε αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Laura McAndrews σύμφωνα με την Independent

«Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία.» 

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε ακριβώς τι θα σήμαινε αυτό για εκείνους που θέλουν να εισβάλουν στην Περιοχή 51, ή με ποιόν τρόπο θα τους σταματήσει όταν φτάσουν εκεί και το επιχειρήσουν. Αυτή η ασάφεια θα είναι μία έκπληξη για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν τα μυστικά που κρύβονται εκεί μέσα.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ