Περισσότερα Φωτεινά UFOs Εντοπίστηκαν στον Άρη, σε επίσημες εικόνες της NASA, ισχυρίζεται ερευνητής (εικόνες και video)

[12/07/2019 - 08:48]

Περισσότερα Φωτεινά UFOs Εντοπίστηκαν στον Άρη, σε επίσημες εικόνες της NASA, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μόλις πρόσφατα είχαμε δείξει τους ισχυρισμούς του Scott C. Waring σχετικά με ένα περίεργο εύρημα στον αέρα του πλανήτη Άρη, το οποίο παρέπεμπε το μυαλό μας να σκεφτεί ότι πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ.

Αν και οι λεπτομέρειες στο περίγραμμά του δίνουν πράγματι την εντύπωση μιας ατράκτου διαστημόπλοιου, η άποψη των ειδικών επιστημόνων είχαν εκφράσει διαφορετική άποψη:

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες του Curiosity έχουν τραβήξει φωτογραφίες με ανωμαλίες, οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν. Η ανωμαλία αυτή τη φορά ήταν μάλλον αστραπιαία, καθώς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ένα λεπτό πριν και ένα λεπτό μετά την επίμαχη φωτογραφία, δεν δείχνουν καμία λάμψη.

Όμως, φαίνεται πως ένα ακόμα περίεργο εύρημα έρχεται στο φως και αναστατώνει τους λάτρεις τέτοιων παρατηρήσεων οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη τα αποδίδουν σε “αρειανά διαστημόπλοια”.

Άραγε, ποια μπορεί να είναι η αλήθεια για όλα αυτά, καθώς καμία από τις αντικρουόμενες πλευρές δεν φαίνεται να έχει τις απαιτούμενες χειροπιαστές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας πως η μία κινείται και σκέφτεται με γνώμονα πως υπάρχουν εξωγήινοι και UFOs, ενώ η άλλη πως δεν υπάρχουν.

Όπως και να έχει, παρακάτω θα βρείτε τις αυθεντικές εικόνες από την NASA, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που ακολουθεί με πολλές αναλύσεις και μεγεθύνσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

More Bright UFO’s Spotted on Mars – AATV – July 2019

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ