Πόσων Χρονών Φαίνεσαι Τώρα! Η νέα εφαρμογή που σαρώνει

Πόσων χρονών φαίνεσαι τώρα: Η εφαρμογή που δείχνει αυτό ακριβώς

Δεν πάει πολύς καιρός που η εφαρμογή FaceApp έγινε η νέα μανία στα social media και έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ, καθώς δείχνει από μία φωτογραφία σου, πως θα είστε σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία.

Εκατομμύρια άνθρωποι “κατέβασαν” το FaceApp για να δουν πως θα μοιάζουν μετά από πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή κατηγορήθηκε ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα των φωτογραφιών σας, οι κατασκευαστές της μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν όπως θέλουν.

Μεγάλος σάλος έγινε με αυτό το θέμα. Τέτοιος ντόρος δεν είχε γίνει ούτε όταν το Facebbok ξεπούλαγε προσωπικά δεδομένα έναντι καλής τιμής, ούτε όταν “ξέφευγαν” τέτοια δεδομένα από την Google, ούτε όταν ο Έντουαρντ Σνόουντεν είχε πει ότι μας παρακολουθούν μέσα από τις κάμερες του υπολογιστή μας, ούτε ότι πίσω από τον αριθμό 112 έκτακτης ανάγκης, οι άνθρωποι που μπορούν να σε ειδοποιήσουν για κάποιον κίνδυνο, μπορούν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι – διαφορετικά πως θα μπορούσαν να σε ενημερώσουν!

Όπως και να έχει. πέρα από το γεγονός, ότι οι συνωμοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι όλη μας η ζωή και τα δεδομένα μας είναι φακελωμένα από εταιρίες και οργανισμούς, υπάρχει μία νέα εφαρμογή που μπορεί να σας πει πόσο χρονών δείχνετε τώρα. Παραπάνω, ή λιγότερο;

Όταν ανεβάζετε φωτογραφίες που κάνετε γκριμάτσες, σίγουρα θα δείχνετε πολύ μεγαλύτεροι από όσο πραγματικά είστε, σύμφωνα το spirossoulis.com

Τελικά, δείχνετε την ηλικία σας ή μήπως όχι; Επειδή, λοιπόν, δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τους φίλους σας, αφού μπορεί να σας λένε ψέμματα από ευγένεια, η Microsoft έφτιαξε ένα website, το οποίο σας λέει πόσων χρονών φαίνεστε από μια φωτογραφία που ανεβάζετε σε αυτό.

Η Madonna θα καταχάρηκε μόλις είδε πόσο δείχνει!

Αυτό το Δωρεάν Website σας Δείχνει Πόσων Χρονών Φαίνεστε

Η Taylor Swift δείχνει όσο περίπου είναι.

Αυτό το Δωρεάν Website σας Δείχνει Πόσων Χρονών Φαίνεστε

Μερικές φορές ο αλγόριθμος κάνει σωστά τη δουλειά του, ενώ άλλες φορές τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να δείτε πόσο χρονών φαίνεστε είναι να ανεβάσετε μια selfie, να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και θα δείτε τα αποτελέσματα στην οθόνη σας. Μπορείτε, μάλιστα, να βάλετε και φωτογραφίες φίλων σας και να τους στείλετε τα αποτελέσματα συγκρίνοντάς τα με τα δικά σας.

Την εφαρμογή θα βρείτε εδώ: how-old.net

diadrastika.com

loading...