Ο Πούτιν Φανερώνει για Ποιο Λόγο Βουτάει σε Μεγάλα Βάθη ή Πετάει σε Μεγάλα Ύψη

[29/07/2019 - 12:28]

Ο Πούτιν Φανερώνει για Ποιο Λόγο Βουτάει σε Μεγάλα Βάθη ή Πετάει σε Μεγάλα Ύψη

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν είναι ένας συνηθισμένος Πρόεδρος αφού συχνά θα τον δει κανείς να βουτά στα μεγάλα βάθη αλλά και να πετά σε μεγάλα ύψη χωρίς να δείχνει να φοβάται.

Τους λόγους για τους οποίους επιλέγει τις καταδύσεις με βαθυσκάφη αλλά και τις πτήσεις σε μεγάλα ύψη εξήγησε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Πρόσφατα, ο ίδιος βρέθηκε στα βάθη του Κόλπου της Φινλανδίας για δει από κοντά το υποβρύχιο Shch-308 «Salmon» που βυθίστηκε εκεί κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος αποκάλυψε πως επιλέγει να βουτήξει στα βαθιά και να πετάξει στους αιθέρες για να καταλάβει καλύτερα το τίμημα της εργασίας των Ρώσων που εργάζονται σε τέτοιες συνθήκες.

«Το κάνω (το να βουτάω κάτω από το νερό και να πετάω στους αιθέρες), επειδή οι άνθρωποι μας εργάζονται παντού – στον αέρα, κάτω από το νερό και κάτω από το έδαφος. Και νομίζω ότι πρέπει να βρεθώ εκεί όπου οι Ρώσοι πολίτες και οι ειδικοί δουλεύουν, για να δω πώς το κάνουν, για να κατανοήσω καλύτερα το τίμημα που έχει για αυτούς τους πολλούς ανθρώπους που αφιερώνουν τη ζωή τους», δήλωσε ο πρόεδρος σε δημοσιογράφους μετά την κατάδυση στο βυθό του Κόλπου της Φινλανδίας το Σάββατο.

Ο ίδιος σχολίασε πως έτσι μπορεί να βρεθεί και ένας τρόπος να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σε αυτές τις εργασίες.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο υπέδαφος», πρόσθεσε. «Για να αντιμετωπίζουν λιγότερα (προβλήματα), είναι απαραίτητο να βρεθεί κανείς ψηλά αλλά και να βουτήξει κάτω από το νερό».

Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει πολλές φορές επισκεφθεί με πολλά και διαφορετικά οχήματα περιοχές του πλανήτη τις οποίες δεν συνηθίζεται να επισκέπτεται κάποιος, σύμφωνα με το sputniknews.gr

Ο Πούτιν βουτά με βαθυσκάφος – Βίντεο

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ