Silver Bug Project: Η Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία στα Χέρια των ΗΠΑ

Silver Bug Project: Η Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία στα Χέρια των ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στη δεκαετία του 1990, η Αεροναυτική Διεύθυνση της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, απελευθέρωσε μερικές από τις αποχαρακτηρισμένες εκθέσεις της, στις οποίες υπήρχε ένα συγκεκριμένο έργο με στόχο τη δημιουργία στρατιωτικού πτητικού δίσκου.

Αρχικά ονομάστηκε Project USAF 1794, γνωστό και ως Project Silver Bug , όπου η Πολεμική Αεροπορία προσέλαβε καναδική εταιρεία με την επωνυμία Avro Aircraft Limited που εδρεύει στο Οντάριο, για την κατασκευή ενός ιπτάμενου οχήματος σε σχήμα δίσκου.

Σύμφωνα με την έκθεση που αποχαρακτηρίστηκε, ο ιπτάμενος δίσκος σχεδιάστηκε για να είναι ένα σκάφος κάθετης απογείωσης και προσγείωσης, φθάνοντας μέγιστη ταχύτητα τα 4 Mach, δηλαδή τέσσερις φορές την ταχύτητα του ήχου, σε περισσότερο από 30.000 μέτρα ύψος και με μία κλίμακα περίπου 1.000 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση, το 1960 ακυρώθηκε τελικά, κυρίως, λόγω του προβλήματος της πτήσης σε μεγάλο υψόμετρο. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ήδη γνωστό για την ύπαρξή του από το 1955, πριν δημοσιευθεί αυτή η έκθεση, απλά το γεγονός του αποχαρακτηρισμού του επιβεβαίωσε ορισμένες από τις θεωρίες σχετικά με το θέμα αυτό.

Ποιος ήταν ο συγκεκριμένος στόχος για τη δημιουργία του ιπτάμενου δίσκου και τι συνέβη με το πρότζεκτ; Συνεχίστηκε ή σταμάτησε;

Πολλές είναι οι εκδοχές για το θέμα. Μερικοί υποστηρίζουν ότι υπήρξε σειρά θανατηφόρων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια των περιραματισμών, γεγονός που δείχνει ότι το πρωτότυπο του σκάφους ήταν τόσο επικίνδυνο ώστε το προσωπικό «φοβόταν τη μηχανή» , ενώ άλλες θεωρίες υποδηλώνουν ότι χρησιμοποιούσαν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα ότι δούλευαν με την ενέργεια Vril.

Το 1922 ο Δρ WO Schumann, ένας καθηγητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου στη Γερμανία, ανακάλυψε την επίδραση συντονισμού του συστήματος εδάφους-αέρος-ιονόσφαιρας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως Κύματα Schumann, ανέπτυξε ένα πρωτότυπο σκάφος κυκλική ενέργειας Vril, όπου σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς είναι μια ζωτική ενέργεια που συγκεντρώνεται στο εσωτερικό όλων των πλανητών του σύμπαντος, με απεριόριστη δύναμη και μπορεί να πειθαρχεί ώστε να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο για όλους τους τύπους των μηχανών.

Σύμφωνα με άλλες εκδοχές, ένα παρόμοιο σκάφος με ανάλογο μηχανισμό προώθησης είχε κάνει την πρώτη του δοκιμαστική χρήση το 1934, από την SS E-IV τμήμα του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ. 

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα σχέδια αντιβαρύτητας Vril αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά, με ιδιαιτερότητες όπως η αιώρηση μέσω της δημιουργίας των δικών τους βαρυτικών πεδίων, ενώ ακόμα βασικό χαρακτηριστικό ήταν ότι μπορούσε να εκτελέσει ριζοσπαστικές στροφές 90º, εκτός από το να μπορεί να πετάξει σε ταχύτητες 12.000 χλμ / ώρα σε ορθές γωνίες χωρίς καμία αίσθηση κίνησης ή αδράνειας.

Και, πως έφτασαν από την κλασσική φυσική σε τόσο προηγμένες τεχνολογίες από την μια μέρα στην άλλη; Κάπου εδώ, τα κενά συμπληρώνουν οι εξωγήινοι που θεωρητικά διαθέτουν αυτού του είδους την τεχνολογία.

Άραγε, είναι όλα αυτά υποθέσεις χωρίς κάποια υπόσταση, αυθαίρετα συμπεράσματα εξ αιτίας κάποιων αποχαρακτηρισμένων εγγράφων που αποκαλύπτουν όσα χρειάζονται για να αφήνουν την φαντασία να καλπάζει; Ποιος μπορεί πραγματικά να ξέρει στ’ αλήθεια;

diadrastika.com