Οι Τέσσερις Διαδιαστικές Πύλες που Μπορούν να Μεταφέρουν Θεούς και Ανθρώπους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λέγεται πως οι πρόγονοί μας, βρήκαν, εντόπισαν, διαμόρφωσαν και αξιοποίησαν μια ζωντανή ενέργεια που ρέει στη Γη και υπάρχουν μερικά αρχαία μνημεία πάνω στον πλανήτη μας, από τα οποία αυτή η ενέργεια περνάει.

Μία φυσική παρουσία μιας παράξενης δύναμης που δεν μπορεί να θεαθεί ή να αναγνωριστεί, αλλά ωστόσο υπάρχει και έχει φτάσει στις μέρες μας να είναι μέρος ενός συμβολισμού που προέρχεται από το πανάρχαιο παρελθόν αλλά, ωστόσο, παραμένει αινιγματική.

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν μυστικιστικοί τόποι οι οποίοι ενισχύουν την ενέργεια της Γης σε αυτά τα απόλυτα σημεία, με έναν τρόπο που υπέδειξαν μυστηριώδη όντα, εξωγήινοι, ή θεοί από αλλού.

Αυτά τα όντα, ήξεραν πως να ανοίξουν διαδοχικές ή μεμονωμένες Πύλες, οπότε μπορούσαν να ταξιδέψουν από το ένα μέρος στο άλλο στη Γη ή ακόμα και να βγουν πέρα, μακριά στα άστρα και, φυσικά, να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με πολλούς θρύλους και αρκετές αρχαίες παραδόσεις, ο πλανήτης μας διαθέτει Πύλες σε συγκεκριμένα σημεία που αποτελούν μια είσοδο στην κοσμική συνείδηση ​​η οποία, σε υπαρξιακό επίπεδο, με κάποιο ανεξήγητο τρόπο επηρεάζει τη διάθεση εκείνων που επισκέπτονται αυτά τα εξαιρετικά μνημεία.

Όμως, από όλα αυτά, υπάρχουν τέσσερα μέρη που με κάποιο τρόπο μπορούν να ξεκλειδώσουν το μυστικό των διαδιαστατικών Πυλών που οδηγού στο “κάπου αλλού”.

Σε αυτά τα μέρη, οι άνθρωποι των άστρων έδειξαν τον μηχανισμό που επιτρέπει την είσοδο σε περίεργα μέρη, γι αυτό και πληθώρα “μύθων” αναφέρονται σε αυτό το θέμα.

Η Sedona, μια μικρή περιοχή στην Αριζόνα, κάποτε ήταν γνωστή από τις φυλές των ιθαγενών Αμερικανών ως Νάουαντα. Σε μια παλιά εποχή, οι Κόκκινοι Βράχοι των ερήμων που περιβάλλουν τη μικρή τοποθεσία δημιουργούσαν στροβίλους με τη δυνατότητα μεταφοράς ανθρώπων σε άλλη σφαίρα ή διάσταση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι ντόπιοι Αμερικανοί πίστευαν ότι αυτά τα βράχια ήταν πνευματικά φορτισμένα και αποτελούσαν μία «Πύλη των Θεών».

Στο κέντρο της Αυστραλίας, υπάρχει ένα τεράστιος βράχος ή μονόλιθος, ο οποίος είναι γνωστός ως ιερός τόπος για τους αυτόχθονες. Λέγεται ότι ο όγκος αυτός διαθέτει “μαγνητικές” ιδιότητες που προσφέρουν τη δυνατότητα μιας Πύλης ενώ άλλοι θεωρούν ότι κάτω από αυτό το μεγάλο μονόλιθο μπορεί να υπάρχει ένας κρυμμένος μηχανισμός μεταφοράς ή ακόμα και ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Η “Πύλη των Θεών” στο Hayu Marca στο Περού. Αυτή η “Πύλη” είναι στην πραγματικότητα δύο, η μία μέσα στην άλλη. Η μεγαλύτερη πόρτα έχει επτά μέτρα πλάτος και επτά μέτρα ύψος, ενώ η μικρότερη είναι δύο μέτρα ύψος, στη μέση της βάσης.

Οι θρύλοι δηλώνουν ότι η μεγαλύτερη πόρτα είναι για τους ίδιους τους θεούς. Η μικρότερη πόρτα είναι για τους θνητούς ώστε να περάσουν, οπότε κάποιοι θνητοί, γίνονται αθάνατοι για να ζουν ανάμεσα στους θεούς.

Δυτικά του Θιβέτ βρίσκεται το όρος Kailash, όπου για τους πιστούς του Βουδισμού και του Ινδουισμού υπάρχει πεδίο με Μαγνητικά και Ενεργειακά κέντρα αλλά και Αιθερική Ενέργεια, ενώ θεωρείται ως μία αστρική Πύλη προς τους ουρανούς.

Λέγεται, επίσης, ότι έχει μια ακόμα δύναμη ή ιδιότητα, η οποία μπορεί να τροποποιήσει την πραγματικότητα της ανθρώπινης αντίληψης μέσα από την αίσθηση της επιτάχυνσης του χρόνου.

Αυτά τα τέσσερα σημεία που προαναφέραμε συνδέονται μεταξύ τους, καθώς και με άλλα αρχαία μνημεία, μέσω της ενέργειας της Γης. Ο κάθε τόπος είναι μία “γέφυρα” και όλοι μαζί μπορούν να “ανοίξουν” άλλα κανάλια ενέργειας που δεν είναι αυτού του κόσμου.

Παρακολουθήστε και τα βιντεάκια που ακολουθούν για να δείτε τα μέρη και τις λεγόμενες “Πύλες” και να μάθετε περισσότερα. Το πρώτο είναι από το History Channel:

Ancient Aliens: Peru’s Gate of the Gods | History

Los Cuatro PORTALES INTERDIMENSIONALES en la TIERRA

diadrastika / Image by Ronald Lubega from Pixabay