Η Πύλη προς Άλλη Διάσταση Υπάρχει! Οι Αποδείξεις Είναι Εδώ

Η Πύλη προς Άλλη Διάσταση Υπάρχει! Οι Αποδείξεις Είναι Εδώ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Jaime Maussan με εκπαίδευση στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, είναι γνωστός μέσα από τις εκπομπές στο κανάλι Maussan TV του YouTube, για το μεγάλο ενδιαφέρον του σχετικά με το ανεξήγητο, τους εξωγήινους και τα UFOs.

Αυτό που εξηγεί στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, είναι ότι πέρα από κάθε φαντασία, επιστήμονες από το Εθνικό Εργαστήριο Oak Ridge θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά να “ανοίξουν” μία Πύλη, μέσα από την οποία θα μπορούν να “δουν” σε άλλους κόσμους, παράλληλους κόσμους.

Σύμφωνα με την Leah Broussard στο NBC, η οποία είναι μία από τους υπεύθυνους για το πρότζεκτ, θα προσπαθήσουν να δώσουν εξήγηση στα τόσα ανεξήγητα και να ξεφύγουν από τον κόσμο των θεωριών και με αυτό το πείραμα να αποδείξουν τον κόσμο της πραγματικότητας.

Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών και, ενδεχομένως, θα μπορούν να δώσουν εξήγηση σε πολλά παραφυσικά και άλλα φαινόμενα, που μέχρι τώρα συναντάμε αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Λέτε οι επιστήμονες να ασχολούνται με αυτό το “πείραμα” χωρίς να έχουν έστω κάποιες ενδείξεις – αν όχι αποδείξεις – ύπαρξης τέτοιων πυλών;

Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής. Αν οι επιστήμονες καταφέρουν να μάθουν τι είναι στην άλλη πλευρά… μήπως και η “άλλη πλευρά” μπορέσει να “δει” τι γίνεται στην δική μας και “κάποιος” βρεθεί από εκεί, εδώ;

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε πολύ περισσότερα και ενδιαφέροντα πράγματα:

La Puerta a otra dimensión existe: Las EVIDENCIAS

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com