Σκοτεινές Περιοχές στον Πλανήτη όπου Κρύβονται με UFOs, Εξωγήινοι και Μυστικά Πειράματα

Σκοτεινές Περιοχές στον Πλανήτη όπου Κρύβονται με UFOs, Εξωγήινοι και Μυστικά Πειράματα

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει να γίνεται λόγος για μυστικές και σκοτεινές περιοχές όπου εκεί γίνονται πειράματα, εργάζονται εξωγήινοι και γήινοι μαζί και πολλά άλλα τέτοια. Οι βάσεις που κατηγορούνται για όλα αυτά, ναι μεν, ίσως υπάρχουν, όμως τηρείται τόσο καλά το απόρρητο που κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει εκεί μέσα, πέρα από κάποιες φήμες, διαρροές και πολλά σενάρια που, αγνοείται πόσο αξιόλογα και αξιόπιστα μπορεί να είναι.-d-

Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε τις πιο σκοτεινές περιοχές του πλανήτη όπου υποστηρίζεται ότι έχουν σημειωθεί δεκάδες θεάσεις εξωγήινων, UFO και επικρατούν πολλές τρομακτικές ιστορίες.

Area 51

Αναμφισβήτητα η πιο διάσημη περιοχή με «εμφανίσεις» σε βιβλία, ταινίες, τηλεόραση και μια ολόκληρη παρασκηνιακή ιστορία για τη βάση των ΗΠΑ με τα μυστικά ευρήματα UFO και εξωγήινων.

Αουτεκ, Καραϊβική

Το AUTEC (Atlantic Underwater Testing & Evaluation Center) είναι αυτό που αποκαλούν οι ερευνητές ως την AREA 51 του αμερικανικού ναυτικού. Εχουν αναφερθεί αρκετές θεάσεις ΑΤΙΑ, αλλά και άγνωστα αντικείμενα που αναδύονται και καταδύονται στο νερό. Το ναυτικό τα αρνείτα όλα βέβαια, αλλά η γενικότερη μυστικιστική ατμόσφαιρα που προσφέρει η περιοχή (βρίσκεται στο κέντρο του τριγώνου των Βερμούδων) εξιτάρει του συνωμοσιολόγους.

Χόουμστεντ, Φλόριντα

Νότια του Μαϊάμι βρίσκεται η αεροπορική βάση Χόουμστεντ και έγινε κυρίως διάσημο, καθώς υποτίθεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος Νίξον, το 1974, έδειξε στον φίλο του και γνωστό κωμικό της εποχής, Τζάκι Γκλίσον, τα συντρίμμια από ένα UFO. Την ιστορία έβγαλε στην δημοσιότητα η γυναίκα του Γκλίσον και μόλις έγινε αυτό εκείνο της χώρισε.

Σαν Λούις Βάλλεϊ, Κολοράντο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το μέρος αυτό, νοτιοδυτικά του Κολοράντο, έχουν αναφερθεί όχι μόνο περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά και μεταφυσική δραστηριότητα, όπως φαντάσματα, σκιώδεις άνθρωποι, ανεξήγητα φώτα, περίεργα ζώα, ακόμη και ιπτάμενοι άνθρωποι. Εντελώς συμπτωματικά η κοιλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ορυχείο Βένκεσλας, Πολωνία

Αυτή η σκοτεινή εγκατάσταση στη νοτιοδυτική Πολωνία απέκτησε μυθικές διαστάσεις, καθώς, εκεί υποτίθεται πως βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις για τα UFO των Ναζί. Εκείνοι που πιστεύουν πραγματικά εκτιμούν ότι το κλειδί για τη λειτουργία της βάσης ήταν η υψηλή τεχνολογία ενός εξωγήινου πολιτισμού που τα … είχε πλακάκια με τον Χίτλερ. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η Ιστορία έχει διδάξει πως όποιος έχει ανώτερη τεχνολογία δεν είναι δυνατόν να χάσει έναν πόλεμο και οι Ναζί θα έπρεπε να είχαν επιβληθεί εύκολα των Συμμάχων.

Αρτσουλέτα Μέσα, Νέο Μεξικό

Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό το βουνό είναι η βάση περίπου 50.000 εξωγήινων που μοιάζουν με τον ΕΤ και έχουν πάρει άδεια από την αμερικανική κυβέρνηση για να πραγματοποιήσουν πειράματα σε ανθρώπους. Ο στόχος, φυσικά, να σκλαβώσουν ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή και να τους στείλουν να δουλεύουν μαζεύοντας… πλουτώνιο στο Φεγγάρι ή τον Αρη. Αλλοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η πιο τρελή ιστορία με εξωγήινους που υπάρχει, ωστόσο, περιέργως η συζήτηση ακόμη συνεχίζεται.

Το τρίγωνο «Μ», Ρωσία

Τοποθετημένο μέσα στα Ουράλια Ορη αυτό το αρχαίο δάσος με έκταση 40 τετραγωνικά μίλια θεωρείται από πολλούς ως «Ο Παράδεισος επί Γης», και , όπως επιβάλλει η αγριότητα του τοπίου, έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις ΑΤΙΑ και μεταφυσικής δραστηριότητας., Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν στο δάσος με σοβαρές ασθένειες οι οποίες γιατρεύτηκαν αυτομάτως.

Το τρίγωνο του Φάλκιρκ, Σκωτία,

Ορισμένοι… ουφολόγοι εκτιμούν ότι στη Σκωτία έχουν παρατηρηθεί οι περισσότερες θεάσεις UFO απότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Το τρίγωνο Φάλκιρκ είναι μια περιοχή κοντά στο Εδιμβούργο όπου εμφανίσεις ΑΤΙΑ αναφέρονται σχεδόν καθημερινά. Για να προστεθεί λίγο παραπάνω μυστήριο, υπενθυμίζεται ότι πολύ κοντά στην περιοχή βρίσκεται η εκκλησία του Ρόσλιν που έχει συνδεθεί άμεσα με τος Ναϊτες Ιππότες. Από την άλλη πλευρά υπενθυμίζεται ότι η Σκωτία είναι μια από τις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά αλκοολισμού στον κόσμο.

S4, Νεβάδα

Υποτίθεται ότι βρίσκεται μέσα σε ένα βουνό ερήμου 20 μίλια νότια από την AREA 51 και είναι μια τεράστια υπόγεια βάση όπου ο στρατός των ΗΠΑ φτιάχνει ιπτάμενους δίσκους βασισμένους σε τεχνολογία που έχει ανακτηθεί από UFO. Αλλοι πιστεύουν ότι η S4 είναι μια ακόμη επινόηση της CIA για να ξεγελάσει σοβιετικούς δορυφόρους ώστε να φωτογραφίζουν τίποτα άλλο παρά την έρημο.

Η AREA 51 του… Σαντάμ

Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη επέμβαση στο Ιράκ,. Το 2003, υπήρχε μια συγκεκριμένη περιοχή με το όνομα Λιτλ Ζαμπ Ριβερ Βάλλεϊ την οποία οι δυνάμεις των ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς και έστελναν ομάδες ειδικών δυνάμεων.

Υποτίθεται ότι η περιοχή αυτή ήταν η αντίστοιχη AREA 51 του Σαντάμ Χουσεϊν ενώ ήταν στο στόχαστρο των ΗΠΑ από τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου. Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές ότι οι δυνάμεις του Σαντάμ είχαν ανακαλύψει τα συντρίμμια ενός εξωγήινου ιπτάμενου δίσκου και πειραματίζονταν με ανώτερη τεχνολογία. Κάτι σαν τα περιβόητα εργοστάσια χημικών που δεν βρέθηκαν ποτέ.

iefimerida.gr

loading...