Τι θα Συμβεί όταν τους Βρούμε Έξω από τα Σπίτια μας; Είναι Όλα όπως Φαίνονται;

Τι θα Συμβεί όταν τους Βρούμε Έξω από τα Σπίτια μας; Είναι Όλα όπως Φαίνονται;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Daniel P. Sheehan, εξετάζει μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κόσμο των UFOs και των εξωγήινων, συμπεριλαμβανομένων των αποκαλύψεων ενός πρώην υπαλλήλου του Πενταγώνου σχετικά με ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα που διερευνά τις παρατηρήσεις των UFOs και την Ακαδημία “To The Stars Academy”, οι οποίες παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ “UNIDENTIFIED”, του History Channel.

Είναι αυτά τα δύο γεγονότα κάτι περισσότερο, ή λιγότερο, από αυτά που φαίνονται; Ενδεχομένως, πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται ή θα ήθελαν να φαίνονται, ή εμείς φανταζόμαστε, ή θα θέλαμε να ήταν.

Ανάμεσα σε άλλα λέγεται ότι τα UFOs δοκιμάζονται από εξαιρετικά ευφυή, τεχνολογικά ανεπτυγμένα όντα, μη ανθρώπινα, από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό, ενώ άλλοι αναλύουν ότι ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινοι είναι δύο σε ένα, σαν το ένα να αποτελεί συνέχεια του άλλου, είναι δηλαδή συνδεδεμένα και “συμβιώνουν”.

Πέρα από αυτά, όμως, υπάρχουν βαθιά ερωτήματα που ο καθένας, ειδικός και μη, ακαδημαϊκός και απλό άνθρωπος, μπορεί να δώσει τις δικές του εκτιμήσεις στα βαθιά φιλοσοφικά, θεολογικά, ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και άλλα δημόσια ζητήματα που τίθενται τώρα στην ανθρωπότητα από την πιθανή “πραγματικότητα” ενός ή περισσότερων μη ανθρώπινων φυλών εδώ στον Γαλαξία μας ή στην Γη.

Αλήθεια, τι θα συμβεί όταν τους βρούμε έξω από τα σπίτια μας;

Τι θα συνέβαινε εάν ερχόταν μία επίσημη αποκάλυψη ότι ξένα είδη μας επισκέπτονται για μεγάλο χρονικό διάστημα; Τι θα συνέβαινε αν τα είδη αυτά εμφανίζονταν ξαφνικά, χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση; Πως θα ενεργούσαν οι κυβερνήσεις; Πως θα ενεργούσαν οι άνθρωποι σε αυτό το γεγονός; Θα γινόταν χαμός, πανικός;

Για το λόγο αυτό φαίνεται πως σειρά έχει να ετοιμαστεί και το σχετικό “Πρωτόκολλο”, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά μέσω μιας έρευνας που έχει ξεκινήσει να διεξάγεται προκειμένου να ανακαλύψει τη γνώμη των ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επίσημο πρωτόκολλο που να κατευθύνει τα βήματα της ανθρωπότητας σε περίπτωση ξαφνικής “επαφής”

Επειδή, μερικές ανεξάρτητες οργανώσεις που είναι αφοσιωμένες στην αναζήτηση εξωγήινων επαφών έχουν αναπτύξει οδηγούς και πρωτόκολλα σε περίπτωση που αυτό συμβεί, αλλά, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο επίσημο διεθνές σχέδιο, μια ομάδα αστρονόμων, φυσικών και αστροβιολόγων από αναγνωρισμένα βρετανικά πανεπιστήμια όπως του Ερευνητικού Δικτύου για την Αναζήτηση Εξωγήινης Νοημοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε πρόσφατα μια παγκόσμια έρευνα στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε να πει τη γνώμη του σχετικά. Η έρευνα βρίσκεται εδώ, στα αγγλικά.

Συν τω χρόνω, θα διαμορφωθεί ένα σύστημα ενός διεθνούς δικαίου για το ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά των πολιτών, των αστυνομικών, του στρατού, των αρχηγών κρατών, σε περίπτωση “επαφής”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μέχρι τότε, δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο Daniel P. Sheehan:

Is Everything As It Seems? Whats Going To Happen When We Find Out They’re Here?

https://youtu.be/e3NZWQGsdCk

diadrastika.com