Ο Τεράστιος Βράχος που Αψηφά τη Λογική και Κανείς Δεν Ξέρει Πώς Κατέληξε στην Έρημο Mojave

Ο Τεράστιος Βράχος που Αψηφά τη Λογική και Κανείς Δεν Ξέρει Πώς Κατέληξε στην Έρημο Mojave

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Έρημος Mojave (Μοχάβι ή Μοχάβε) βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και καταλαμβάνει σημαντικό τμήμα της νοτιοανατολικής Καλιφόρνιας αλλά και μικρότερα τμήματα της κεντρικής Καλιφόρνιας, νότιας Νεβάδας, νοτιοδυτικής Γιούτας και βορειοδυτικής Αριζόνας. Το όνομά της προέρχεται από την φυλή Μοχάβε των ιθαγενών Αμερικανών.

Εκεί υπάρχει ένας βράχος που σύμφωνα με ειδικούς ανεξήγητων φαινομένων, κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό αυτού του περίεργου βράχου στη μέση της ερήμου.

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι ο βράχος έχει μια περιδινική ενέργεια γύρω του, η οποία κατά κάποιο τρόπο προσελκύει εξωγήινα σκάφη.

Μάλιστα, ο επαφικός George Van Tassel, ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με όντα από έναν εξωγήινο πολιτισμό κοντά στον βράχο, όπου εκεί, στον βράχο αυτόν υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες σε αφορά τις αρμονικές και συχνότητες.

Τι θα μπορούσε να είναι αυτός ο βράχος και τι είναι εκείνο που του δίνει αυτά τα περίεργα χαρακτηριστικά; Πώς βρέθηκε εκεί; Είναι όλα κομμάτι της φαντασίας του Van Tassel, ή πραγματικά συμβαίνει εκεί κάτι πέρα από αυτόν τον κόσμο;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με τον George Van Tassel να εξηγεί τις εμπειρίες του και τα ευρήματά του σχετικά με τον παράξενο βράχο στην Έρημο Mojave:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Huge Rock Defies All Logic, No One Knows How It Ended Up In The Mojave Desert

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/waMsUYhctZw

diadrastika.com

loading...