Τρόποι ώστε τα Ρούχα σας να να Μυρίζουν Υπέροχα

Τρόποι ώστε τα Ρούχα σας να να Μυρίζουν Υπέροχα

Η μυρωδιά των ρούχων που μόλις βγήκαν από το πλυντήριο, πάντα μας δημιουργεί μία ωραία αίσθηση καθαριότητας. Όλοι θέλουμε τα ρούχα μας να μυρίζουν όμορφα. Τις περισσότερες φορές όμως, η μυρωδιά από το απορρυπαντικό δεν διαρκεί όσα θα θέλαμε γιατί εξατμίζεται.

Μερικές φορές μάλιστα, μπορεί τα ρούχα μας να μην μυρίζουν τόσο όμορφα ακόμη και αν τα βγάλαμε μόλις από το πλυντήριο. Αυτό συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους, είτε γιατί το πλυντήριο μας χρειάζεται καθάρισμα, είτε γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού.

Παρακάτω, θα βρείτε 3 φυσικούς τρόπους για να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για ακόμη περισσότερο καιρό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η δύναμη του αρώματος είναι αρκετά διαδεδομένη για την θεραπευτική της επίδραση στην ψυχολογία μας!

1. Φτιάξε το δικό σας ενισχυτικό σπρέι

Θα χρειαστείτε:

  • Άδειο ντισπένσερ
  • Ένα μικρό ποτηράκι οινόπνευμα
  • Ένα μικρό ποτηράκι νερό
  • 30 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί και έχετε έτοιμο ένα ένισχυτικό αρώματος. Ψεκάζετε τα ρούχα σας, από απόσταση 30 εκατοστών όσο συχνά θέλετε.

2. Πλάκες από σαπούνι

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σαπούνι σε πλάκα, με μία έντονη μυρωδιά, όπως η λεβάντα για παράδειγμα και τοποθετήστε τις σε διάτρητα, υφασμάτινα σακουλάκια μέσα στις ντουλάπες σας.

3. Καφές

Μπορείτε να αποφύγετε τις άσχημες μυρωδιές από την «κλεισούρα» της ντουλάπας, τοποθετώντας μερικούς κόκκους καφέ μέσα στα συρτάρια ή την ντουλάπα σας, μέσα σε υφασμάτινα σακουλάκια.

enallaktikiagenda

loading...