Τα UFOs είναι Εξωγήινα Διαστημόπλοια Απολύτως Ζωντανά, ισχυρίζεται ερευνητής

[15/07/2019 - 08:13]

Τα UFOs είναι Εξωγήινα Διαστημόπλοια Απολύτως Ζωντανά, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από τους Αρχαίους Εξωγήινους, μιας απομακρυσμένης εποχής έως τους παρόντες χρόνους, θα κάνουμε ένα πολύ παράξενο και ιδιαίτερο ταξίδι που θα μας μεταφέρει μακριά, πέρα ​​από τα όρια και την έννοια της επιστήμης, όπως την ξέρουμε. Θα κάνουμε ένα ταξίδι στην εξωγήινη τεχνολογία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ερευνητών.

Η Serena Wright Taylor θα μας μεταφέρει συναρπαστικές περιπτώσεις αυτόπτων μαρτύρων, σύμφωνα με δικούς τους ισχυρισμούς, για τα όντα που μπορούν να ταξιδέψουν στο διάστημα και στο χρόνο.

Μέσα από αυτά η Serena προτείνει ότι η έρευνα για τα UFOs μπορεί να μας φέρει ενδείξεις για την κατανόηση της πολυδιάστατης ύπαρξής μας.

Ωστόσο, εκείνο που ξεχωρίζει, είναι τα UFOs, όχι απλά είναι πραγματικά, αλλά είναι ταυτόχρονα και συμβιωτικά και διαστημικά σκάφη. Είναι, δηλαδή, ζωντανά και συνδέονται με τον χειριστή τους προς αμοιβαίο όφελος.

Όλα αυτά έρχονται και “δένουν¨με τους ισχυρισμούς του Emery Smith, ο οποίος λέει, ανάμεσα σε άλλα, ότι τα σκάφη των εξωγήινων είναι οργανικά -σαν ζωντανοί οργανισμοί- κατασκευασμένα από την ίδια γενετική συχνότητα με εκείνη του χειριστή τους.

Παρακολουθείστε την πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση στο βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

UFOs Are Real, They’re Alien Spaceships That Are Fully ALIVE!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ