“Στον Αέρα” Αυτός που Ξεκίνησε την Εκστρατεία για την “Περιοχή 51”. Χαμός και Πληρότητα στα Δωμάτια τριγύρω (video)

[22/07/2019 - 13:26]

“Στον Αέρα” Αυτός που Ξεκίνησε την Εκστρατεία για την “Περιοχή 51”. Χαμός και Πληρότητα στα Δωμάτια τριγύρω

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο χρήστης του Facebook, ο οποίος ξεκίνησε την εκστρατεία για να κατακλύσουν τη μυστική στρατιωτική βάση “Περιοχή 51”, βγήκε στην επιφάνεια και μίλησε τελικά.

Αυτό που ξεκίνησε λίγο-πολύ από ένα αστείο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο μοναδικά και ευρέως δημοσιευμένα γεγονότα του έτους, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την δημοσίευση.

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υποσχεθεί να συμμετάσχουν σε αυτό που έχει ονομαστεί “Storm Area 51, They Can not Stop All Us”, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Τώρα, ο άνθρωπος που δημοσίευσε αρχικά την εκδήλωση στο Facebook, ο Matty Roberts, κάτοικος της Καλιφόρνιας, τελικά, συμφώνησε να βγει στο προσκήνιο και να δώσει μία συνέντευξη για το αξιοσημείωτο φαινόμενο. 

“Το δημοσίευσα στις 27 Ιουνίου και ήταν ένα είδος αστείου”, είπε. “Και τότε περίμενα τρεις μέρες, μαζί και άλλοι 40 άνθρωποι. Έπειτα ξεκίνησε από το πουθενά. Είναι αρκετά άγριο”.

Ο Ρόμπερτς δήλωσε ότι όταν ο αριθμός των εγγραφών έφτασε τις εκατοντάδες χιλιάδες άρχισε να ανησυχεί ότι θα καταλήξει να δεχτεί μια επίσκεψη από το FBI. 

“Νόμιζα ότι θα ήταν μια αστεία ιδέα για τη σελίδα των meme”, είπε. “Αλλά εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά. Είναι, όμως, εντελώς σατυρικό και οι περισσότεροι άνθρωποι το καταλαβαίνουν” και πρόσθεσε “Δεν θέλω να πάθει κανείς τίποτα”.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ως ένα αστείο, η εκδήλωση έχει “ενσαρκώσει” μια δική της ζωή και τώρα οι μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή της Περιοχής 51 αγωνίζονται για να δεχτούν μαζική εισροή επισκεπτών. 

Η ιδιοκτήτρια του μικρού πανδοχείου A’Le’Inn, η Connie West, αναφέρει ότι όλα τα δωμάτιά της είναι σε πληρότητα 100% για τον Σεπτέμβριο.

“Είμαι λίγο φοβισμένη”, είπε. “Θα κάνουμε το καλύτερό μας. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνουν αυτό (να εισβάλουν στην Περιοχή 51) και να παραβούν το νόμο.

Αλήθεια, τι γίνεται με την προστασία των πολιτών όλου του κόσμου; Το Facebook σβήνει, ακυρώνει και λογοκρίνει αναρτήσεις και εικόνες ακόμα και αρχαιολογικών αγαλμάτων, καθώς και διάφορα που έχουν να κάνουν με πολλά άλλα θέματα. Πως, ύστερα από τόσο ντόρο που έχει προκαλέσει αυτή η δημοσιεύση, παραμένει άπρακτο; Περίεργο δεν είναι;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

190717 STORM AREA 51- KLAS

STORM AREA 51 EVENT CREATOR: I don’t want anyone to get hurt

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ