Η Α. Λεούση Προειδοποιεί για την Σημερινή Πανσέληνο με Έκλειψη Σελήνης

[16/07/2019 - 07:40]

Η Α. Λεούση Προειδοποιεί για την Σημερινή Πανσέληνο με Έκλειψη Σελήνης

16 Ιουλίου σήμερα και έχουμε διπλό φαινόμενο Πανσελήνου και Έκλειψης Σελήνης. Η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα είναι λίγο πιο ιδιαίτερες από τις άλλες. Για το λόγο αυτό, η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας έρχεται να μας δώσει τα κύρια σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δε θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δε θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε κάτι που δεν είχατε προβλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ