Κώστα Λεφάκη: Δεν θα Αντέξουν 3 Ζώδια την εβδομάδα από 22 έως 28 Ιουλίου

[22/07/2019 - 14:28]

Κώστα Λεφάκη: Δεν θα Αντέξουν 3 Ζώδια την εβδομάδα από 22 έως 28 Ιουλίου

του Κώστα Λεφάκη >Αστρολόγος

Κριός

Σύμμαχός σας είναι ο Δίας από τον Τοξότη, έστω και ανάδρομος. Μετά τις αναστατώσεις των εκλείψεων, σας βοηθά να επανέλθετε στην ομαλότητα, να σκεφτείτε θέματα προόδου ή ξεκούρασης και να αποκτήσετε ξανά τη δραστηριότητά σας.

Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο σας απασχολούν με θέματα τάξης ή νομοτέλειας, σχέσεων με το κοινωνικό σας περιβάλλον και ειδικών συναναστροφών.  Φανείτε επινοητικοί στα οικονομικά σας!

Ταύρος

Το διάστημα της εβδομάδας, ενισχύσει την οικογένεια, θα γεφυρώσει διαφωνίες που είχατε με μέλη της, θα σας βοηθήσει να διασώσετε περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει σε φάση επικινδυνότητας, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και χρήσιμους στο στενό σας περιβάλλον.

Ενισχύει επίσης τα εφόδια που χρειάζεστε και βοηθά την κάλυψη των βιοποριστικών σας αναγκών. Προσέξτε όμως να μην αντιπαρατεθείτε για θέματα φιλοδοξίας.Γίνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε εκείνους που συναναστρέφεστε καθημερινά.

Δίδυμοι

Ερμής και Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθούν, κυρίως τους νεότερους και πιο φιλόδοξους από εσάς να εξελιχτείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας, στην ανακάλυψη ευκαιριών στην εργασία και σας προικίζουν με ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρίσματα.

Τέλος,  όσοι είχατε μια κατάθλιψη, περιορίζει τις συγκρούσεις του παρελθόντος και σας κάνει πιο ευσυνείδητους και πιο αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Ο Άρης από τον Λέοντα δυναμιτίζει κάποιες ευαίσθητες σχέσεις σας και χρειάζεται προσοχή!

Καρκίνος

Ζείτε ακόμη τις επιπτώσεις των εκλείψεων και χρειάζεται να έχετε υπομονή και δεκτικότητα σε όσα άλλαξαν και σε όσα γεγονότα διαμόρφωσαν νέες συνθήκες ζωής. Είστε ανθεκτικοί και ευπροσάρμοστοι και θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, όσο μπερδεμένο και αν είναι αυτό.

Αισθηματικά συνεχίζετε να προβληματίζεστε, αλλά θα πρέπει να αφήσετε τα γεγονότα να σας υποδείξουν ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά και η στάση σας. Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις  στην δουλειά σας.

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει την προσωπικότητα, τις επιδιώξεις, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο φιλοδοξείτε να υπερισχύσετε. Στα αγαπημένα σας πρόσωπα όμως πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες, να εκφράζεστε αντικειμενικά και να εξηγείτε τη στάση σας.

Οικονομικά η εβδομάδα παρουσιάζει καλές πιθανότητες για συναλλαγές, τήρηση υποχρεώσεων και μικρών έκτακτων εσόδων. Αισθηματικά, οι περισσότεροι από εσάς, χρειάζεται να ξεπεράσετε έναν σκόπελο.Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς, γι αυτό συνεχίστε να τις πιστεύετε.

Παρθένος

 Η εβδομάδα θα αυξήσει την κινητικότητα γύρω σας, θα βοηθήσει την αύξηση της παραγωγικότητας σας, θα σας διευκολύνει να αλλάξετε τόπο διαμονής όσοι θέλετε και θα σας ανανεώσει με την μετακίνηση και την ευκολία να ταξιδεύετε συχνότερα.

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 25, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρήσιμων γνώσεων, και θα σας βοηθήσει στην προβολή σας προς τον έξω κόσμο. Όσοι δεν αποφύγετε ένα μοιραίο περιστατικό στα αισθηματικά σας αποδεχτείτε το και αφήστε το χρόνο να δείξει καλύτερα την όλη πορεία του στο εγγύς μέλλον.

Ζυγός

Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συντελούν στην αποκάλυψη ενός επαγγελματικού παρασκηνίου και σας επιτρέπουν να αλλάξετε στρατόπεδο, ομάδα ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας.

Ο Άρης από τον Λέοντα σας δίνει περιθώριο δράσης αλλά περιορίζει τις ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια.Βρείτε τις λύσεις που ψάχνατε καιρό στα πρακτικά σας ζητήματα.

Σκορπιός

Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή περίοδος για εσάς, όπου μπορείτε να βελτιώσετε την αισθηματική και προσωπική σας ζωή, να δείτε τους κόπους σας στην εργασία να αποδίδουν καρπούς και να αποκτήσετε νέα και σημαντικά ερείσματα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν.

Κάποιοι θα καταλάβετε ότι το παρελθόν λειτουργεί σαν τροχοπέδη και θα ενεργοποιηθείτε για ένα καλύτερο μέλλον. Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιο σας θα τονίσει την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας και θα είναι ο παράγοντας της τύχης δίπλα σας. Θα δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις οι οποίες θα προχωρήσουν καλύτερα.

Θα μπορέσετε να δείτε αυτούς που θέλετε ευκολότερα, θα υποσκελίσετε εμπόδια, θα βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή  θα ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση, θα διευθετήσετε νομικές υποθέσεις και θα προάγετε το ευ ζειν! Αναζητήστε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να σας είναι είτε χρήσιμοι, είτε ευχάριστοι.

Αιγόκερως

 Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» αυτή την περίοδο με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε ή να φύγετε σε διακοπές. Να ξεπεράσετε την επήρεια των εκλείψεων και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Οι ουσιαστικές αλλαγές έγιναν για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και να ανταποκριθείτε με σθένος στις νέες προκλήσεις που θα αλλάξουν το τωρινό σας στάτους. Σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντα δημιουργικά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει το ψυχικό σας θάρρος. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα σας κάνει πιο διεισδυτικούς σε καταστάσεις, θα πλατύνει την εσωτερική σας ζωή, θα ενισχύσει τις μεταφυσικές σας ανησυχίες, και θα αυξήσει την πίστη σας σε ιδέες και σε ανθρώπους.

Κυρίως αυτή η αύξηση της πίστης είναι που σας βοηθά υπαρξιακά και ψυχολογικά και αποτελεί έναν οδηγό πορείας και μια προστασία ενάντια στις δυσκολίες και στα εμπόδια.Αξιοποιήστε καταστάσεις και τυχαία περιστατικά για να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας!

Ιχθύες

Η δημοτικότητα σας μεγαλώνει με συνέπεια να αυξάνει και η κοινωνική σας ζωή.  Αξιοποιήστε τα ταλέντα  σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Αποφύγετε τις άκαρπες αντιπαραθέσεις και συνεχίστε την εξέλιξή σας, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Όσοι προσπαθήσουν να περιορίσουν την εμβέλειά σας θα αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από εκείνους που σας εμπιστεύονται. Όσοι ετοιμάζεστε για διακοπές, επιλέξτε μέρος και συντροφιά που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας Ξεπεράστε κάποιο πρόσφατο θέμα υγείας και αποφύγετε τις αιτίες του άγχους σας!

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ