Ανακάλυψε Κώδικα για τα «Μυστικά των Ταξιδίων στο Χρόνο», ισχυρίζεται αρχαιολόγος

Ανακάλυψε Κώδικα για τα «Μυστικά των Ταξιδίων στο Χρόνο», ισχυρίζεται αρχαιολόγος

Ταξίδι στον χρόνο!… Πολλά βιβλία, κυρίως μυθιστορήματα, έχουν γραφτεί για αυτό παράδοξο. Αλλά δεν είναι και λίγοι οι επιστήμονες που έχουν προσπαθήσει να εξερευνήσουν αυτή την περίπτωση μέσω μαθηματικών μοντέλων. Αλλά τι γίνεται στην πραγματικότητα; Είναι εφικτό; Κι αν “ναι”, μπορούσαν να γνωρίζουν κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί τον τρόπο να γίνει ένα τέτοιο ταξίδι στον χρόνο, μία πραγματικότητα;-d-

Ένας αρχαιολόγος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μυστικό κώδικα στο αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια, έναν “Θεϊκό” χάρτη για ταξίδια χρόνο,ή για πύλες στο χρόνο.

Το ημερολόγιο των Μάγια ήταν συχνά στο προσκήνιο για την ήμερα του τέλους το κόσμου, αλλά ο Timothy Alan δηλώνει τώρα ότι περιέχει επίσης τα μυστικά των ταξιδιών στο χρόνο. Ο Alan δημοσίευσε μέρος της έρευνάς του στο YouTube, όπου εξήγησε τις εκπληκτικές του ανακαλύψεις και ειναι πάνω από πέντε χρόνια ερευνάς.

Στο Βίντεο δηλώνει: Απλώς ήθελα να μοιραστώ τη δουλειά μου τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί σας. Βρήκα αυτόν τον κρυφό κώδικα στο ημερολόγιο των Μάγιας που ξεκλειδώνει αυτό που βλέπετε- ένα κβαντικό στρόβιλο ως κβαντική ρύθμιση για την πνευματική τεχνολογία, είναι μια πολυδιάστατη γλώσσα και επαναλαμβάνω ότι “το βρήκα στο ημερολόγιο των Μάγια”

Οι μυστικοί ημερολογιακοί κώδικες περιέχουν έναν χάρτη του χρόνου, ο οποίος ορίζεται από τον αρχαιολόγο ως “θεϊκός χάρτης”. Σύμφωνα με τον Timothy Alan αυτή η ανακάλυψη φέρνει ένα μεγάλο μήνυμα: “η ανθρωπότητας μπορεί να μείνει μακριά από περιορισμούς των εταιρικών τα χρήματα και της απληστία”

Ο Alan πρόσθεσε: Το ημερολόγιο των Μάγια επινοήθηκε για να χαρτογραφήσει την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης,είναι το κλειδί για την κατανόηση της αλήθειας της ανθρώπινης ύπαρξης.. Σύμφωνα με την έρευνά του, υπάρχουν δύο είδη από πύλες: πύλες της προσωπικής όρασης και οι πύλες διέλευσης στο χωροχρόνο.

Ο Alan δηλώνει: “Όλα αυτά στο ημερολόγιο είναι σαν τον κώδικα του Da Vinci – ένα είδος κοσμικού κώδικα”.

Δεκάδες θεωρίες υποστηρίζουν ότι τα αρχαία ημερολόγια, όπως των Μάγια, περιέχουν τα μυστικά του Κόσμου. Το ημερολόγιο των Μάγιας ήταν στο επίκεντρο το 2012, όταν κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι οι Μάγια προέβλεπαν ότι ο κόσμος θα τελείωσε εκείνο το έτος, αλλά ήταν μόνο το τέλος ενός κοσμικού κύκλου, ή όπως λένε κάποιοι σαμάνοι, το τέλος ενός κόσμου και την αρχή ενός άλλου κόσμου.

Ανακάλυψε Κώδικα για τα «Μυστικά των Ταξιδίων στο Χρόνο», ισχυρίζεται αρχαιολόγος

Ο Riley Finn δήλωσε: “Τελικά, βρήκα τον εαυτό μου να γνωρίζω τον ορισμό της αποκάλυψης”. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι οι Μάγια δεν είχαν προφητεύσει κανένα τέλος του κόσμου με την ουσιαστική έννοια, αλλά με πνευματική έννοια, το τέλος ενός κοσμικού κύκλου ήταν κακό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ανακάλυψε Κώδικα για τα «Μυστικά των Ταξιδίων στο Χρόνο», ισχυρίζεται αρχαιολόγος

Ο Timothy Alan ανακάλυψε ότι μέσα στο ημερολόγιο των Μάγια κρύβεται ένας θεϊκός κώδικας, ένας χάρτης για χρονο ταξιδιώτες, μια πνευματική τεχνολογία που ονομάζεται Quantum Vortex, η οποία θα έκανε την ανθρωπότητα να κάνει ένα απίστευτο άλμα και να αποσυνδεθεί πλήρως από τους δεσμούς των χρημάτων και της απληστίας των πολυεθνικών που δηλητηριάζουν και σιγά-σιγά σκοτώνουν τη Γη και τους κατοίκους της.

«Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία από ό,τι σε όλες τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.» Nikola Tesla

Unlocking the hidden Mayan KEYS code

©AETOS NEWS