Άνθρωπος Σκιά

Άνθρωπος Σκιά “Πιάστηκε” σε Κάμερα στη Διάρκεια Ζωντανής Ροής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν άνθρωποι-σκιές; Είναι υπερφυσικά όντα που βλέπουμε με την άκρη του ματιού μας; Στο παρελθόν, κυρίως, στα χωριά, οι γονείς και οι παππούδες τρομοκρατούσαν τα μικρά παιδιά με κάτι τέτοιες ιστορίες προκειμένου να πέσουν για ύπνο. Ήξεραν κάτι;

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι υπάρχει, ή κάτι συμβαίνει με αυτές τις ανθρωπόμορφες σκιώδεις φιγούρες, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις βλέπουν, ενώ με την άνοδο της τεχνολογίας, αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί σε κάμερες.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως οι σκιάνθρωποι φαίνεται να είναι υπερφυσικές σκιώδεις ανθρωποειδείς φιγούρες που έχουν θεαθεί να περνούν στιγμιαία από τους τοίχους ή τα ταβάνια και συνήθως γίνονται αντιληπτοί μέσω της περιφερειακής όρασης του αυτόπτη μάρτυρα.

Αναφέρεται πως κινούνται με γρήγορες κινήσεις και πως το ίδιο γρήγορα χάνονται από την όραση, σαν να σβήνουν ή να ξεθωριάζουν. Κάποιοι πιστεύουν πως είναι δαιμονικά όντα και αρκετά επιθετικά, αν και ορισμένοι θεωρούν πως είναι ένα είδος φύλακα άγγελου!

Ας περάσουμε τώρα, στο περιστατικό που καταγράφηκε σε ζωντανή ροή:

Ένας τύπος, δείχνει τις χορευτικές του δεξιότητες και ικανότητες σε ζωντανή ροή, στο Obsessed από την Mariah Carey (Remix με Gucci Mane). Το τραγούδι έχει αφαιρεθεί από τον ήχο για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εκείνο, όμως, που τραβάει την προσοχή μας, βρίσκεται πίσω στην πόρτα που φαίνεται, καθώς πέρα από το άτομο που χορεύει, διακρίνεται μία ανθρωπόμορφη σκιά να περνάει περπατώντας γρήγορα.

Φυσικά, ο τύπος που χορεύει δεν πρόσεξε τίποτα, όμως, το πρόσεξαν κάποιοι αρκετά παρατηρητικοί. Το θέαμα γίνεται ακόμα πιο ανατριχιαστικό αν εκεί που νομίζεις ότι είσαι μόνος σου, διαπιστώνεις ότι μέσα στο σπίτι σου κυκλοφορούν ανθρωπόμορφες φιγούρες που δεν είναι άνθρωποι αλλά σκιές!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε με προσοχή το βίντεο και θα καταλάβετε:

Δείτε επίσης: 5 Καταγραφές «Ανθρώπων Σκιά» που θα σας Κρατήσουν Ξύπνιους όλη τη Νύχτα (video)

Shadow Person Caught On Camera During Live Stream. July 31, 2019

diadrastika.com

loading...