Αποκαλύπτει την Κινεζική Εκδοχή της “Περιοχή 51” στο Google Earth, όπως ισχυρίζεται ερευνητής (video)

[07/08/2019 - 11:40]

Αποκαλύπτει την Κινεζική Εκδοχή της “Περιοχή 51” στο Google Earth, όπως ισχυρίζεται ερευνητής (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι η μόνη που έχουν “Περιοχή 51” στην επικράτειά τους. Δεδομένου ότι, παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σχετική ονομασία, ενδεχομένως, η Κίνα έχει τη δική της μυστική στρατιωτική βάση.

Ο ουφολόγος Scott C. Waring ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε μια μυστική κινεζική βάση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του. Βρίσκεται στην έρημο στα σύνορα με τη Μογγολία, στην επαρχία Gansu.

Ο Waring φαίνεται σίγουρος ότι, μέσα στις φωτογραφίες που εμφανίζονται από τους δορυφόρους της Google, μπορούμε να δούμε ένα σκάφος το οποίο φαίνεται να μην έχει συνηθισμένα φτερά ενώ είναι εντελώς μαύρο, γεγονός που θα μπορούσε να το μετατρέψει σε ένα μυστικό σχέδιο.

Ίσως να πρόκειται για ένα όχημα επιτήρησης, το οποίο λόγω του μεγέθους του, θα μπορούσε να είναι και επανδρωμένο, ή ίσως απλά να πρόκειται για ένα τεράστιο drone, δεδομένου ότι φαίνεται ότι αυτό το αντικείμενο διακρίνεται να έχει μήκος περίπου 10 μέτρων.

“Πιστεύω ότι βρήκα μια στρατιωτική βάση στην Κίνα που φαίνεται να ισοδυναμεί με την Περιοχή 51. Και ακόμη περισσότερο, βρήκα ένα μυστικό αεροσκάφος που δεν είχα δει ποτέ πριν”, λέει ο ίδιος στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο κανάλι ET Data Base, ειδικευμένο στην έρευνα των Φαινόμενων UFOs.

«Μπορείτε να δείτε πολλά στρατιωτικά αεριωθούμενα αεροσκάφη, αεροπλάνα που μοιάζουν με βομβαρδιστικά αεροπλάνα. Αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό πράγμα, το σημαντικό είναι το μέρος όπου βρίσκεται μια υπόγεια περιοχή. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα υπόγειο bunker που περιβάλλεται από πόρτες hangar”, προσθέτει.

Σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο χρόνος εξελίσσεται με τη λειτουργικότητα της Google, μπορείτε να δείτε ένα τύπου διαστημόπλοιου σχήματος πτηνού. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε ένα ακόμα μήκους 11 μέτρων.

Άραγε, θα μπορούσε αυτή η περιοχή να αποτελεί πεδίο πειραματισμών με αντίστροφη μηχανική σε εξωγήινα σκάφη, όπως λέγεται ότι συμβαίνει με την περιβόητη αμερικάνικη αντίστοιχη περιοχή;

Αν θέλετε να το ψάξετε προσωπικά ακολουθούν οι συντεταγμένες και το βίντεο με περισσότερα στοιχεία:

  • 40 ° 25’43.88 “N 99 ° 50’47.40” E

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Chinese Area 51 And Top Secret Stealth Aircraft, Google Earth Map, UFO Sighting News.

doiadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ