Αριθμολογική Ανάλυση Αυγούστου και το Ισχυρό Μαγνητικό Ρεύμα που Πλανάται και μπορεί να ξυπνήσει τον ενεργό κώδικα του πραγματικού σκοπού της Ψυχής σας

Αριθμολογική Ανάλυση Αυγούστου και το Ισχυρό Μαγνητικό Ρεύμα που Πλανάται και μπορεί να ξυπνήσει τον ενεργό κώδικα του πραγματικού σκοπού της Ψυχής σας

Πλανάται στον αέρα μια αίσθηση σπουδαίας αφύπνισης και αρχίζουμε σε συλλογικό επίπεδο να αφουγκραζόμαστε τους ψιθύρους όλων αυτών που μας καλούν να προχωρήσουμε μπροστά στο πνευματικό μας ταξίδι. Ξέρουμε ότι είμαστε έτοιμοι για κάτι νέο και φρέσκο και ο μήνας Αύγουστος μας δίνει την ευκαιρία να «ξεμπλοκάρουμε» την τροχιά που ακολουθούμε δείχνοντάς μας ποια είναι η καλύτερη επόμενη κίνηση για εμάς.

Ο αριθμός 8 του Αυγούστου ενσωματώνει θέματα εξουσίας, ενέργειας, θεραπείας και επαναπροσδιορισμού του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε τη δύναμη – ενέργεια της ζωής. Οι εκλείψεις του Ιουλίου είχαν σκοπό να αποκαλύψουν και να τονίσουν πού ακριβώς χάνουμε ενέργεια στη ζωή μας και να αφυπνίσουν, να αποκαλύψουν τα καρμικά μοτίβα παγίδευσης και συναισθηματικής δουλείας.

Συχνά οι άνθρωποι ρωτούν: «Γιατί πάντα φαίνεται ότι προσελκύω αυτού του είδους τις σχέσεις;».

Η απάντηση βρίσκεται συνήθως στην παιδική μας ηλικία, όταν προσπαθούσαμε να κατευνάσουμε ή να «διορθώσουμε» έναν ή και τους δύο γονείς μας. Αυτή είναι μια παλιά χαμένη αιτία και η πηγή μεγάλης συναισθηματικής δυστυχίας.

Με το πέπλο των «χαμένων αντιλήψεων» να έχει σηκωθεί κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, έχουμε τώρα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τη νεοανακαλυφθείσα οξυδέρκειά μας για να μην επιστρέψουμε ποτέ πίσω. Θυμάμαι ένα παλιό τραγούδι των FleetwoodMac όπου η Lindsey Buckingham τραγουδούσε: «Επεσες μία φορά κάτω, έπεσες δύο,οοοοοο!, αλλά ποτέ μη γυρίσεις πίσω» («Νever going back again» από το «Rumours» των FleetwoodMac).

Η μετατόπιση της πλανητικής συχνότητας τον Αύγουστο μας δίνει την υψηλότερη καθοδήγηση, αλλά και την αποφασιστικότητα να αποφύγουμε τους γνώριμους υφάλους που θα έσπαγαν τη βάση του πλοίου των ονείρων μας. Γεμάτοι σοφία και δύναμη, μπορούμε να χαρτογραφήσουμε το πιο προστατευμένο ταξίδι προς τις νέες ακτές.

Οι νέες ευκαιρίες είναι άφθονες γύρω μας τώρα και η τύχη ευνοεί τους γενναίους. Με ένα ανοιχτό μυαλό, σε οποιονδήποτε βαθμό, και με θέληση για προσπάθεια θα βρείτε κάτι νέο για να ξεκινήσετε στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κάνετε στον εαυτό σας την ερώτηση: «Τι λέει η καρδιά μου για αυτό;».

Ο αριθμός καρδιάς για τον Αύγουστο είναι το 9 και ο αριθμός 9 είναι παθιασμένος, έντονος, διορατικός και επικεντρωμένος. Ο αριθμός 9 είναι επίσης το λεπτοφυές σώμα και τα ανώτερα πνευματικά μας ένστικτα θα έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν τη σωστή πορεία δράσης μέσω της θεϊκής καθοδήγησης.

Υπάρχει ένα μαγνητικό ρεύμα που ταξιδεύει στον αέρα όλον τον Αύγουστο το οποίο αναζωογονεί το Τσάκρα της Καρδιάς και αυτό είναι ένα δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι ένας κραδασμός που μπορεί να ξυπνήσει τον ενεργό κώδικα του πραγματικού σκοπού της Ψυχής σας. Αυτός ο σκοπός μπορεί να φανεί αρκετά διαφορετικός από αυτό που κάνατε πριν, γι’ αυτό διατηρήστε ένα ανοιχτό μυαλό, έτσι ώστε η καρδιά και η ψυχή σας να ενσωματωθούν στη νέα κατεύθυνση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Βρισκόμαστε στην κορυφή μεγάλων αλλαγών το 2020 και οι δημιουργικές δυνάμεις των ουρανών συνεργάζονται τώρα μαζί μας για τη μεγάλη «Αφύπνιση». Μπορεί να αισθάνεστε σχεδόν ότι κοιμόσασταν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας και η πορεία της ύπαρξής σας ήταν περιορισμένη και δύσκολη, αλλά ξαφνικά τα παραθυρόφυλλα τραβιούνται πίσω και τα παράθυρα ανοίγουν. Τώρα υπάρχει μια αφυπνιστική ροή φωτός προς τα μέσα αποκαλύπτοντας μια νέα δυνατότητα και ένα νέο δυναμικό.

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά δραματικό, και ίσως λίγο «ουάουυυυυ», όμως δεν είναι.

Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει έχουν μια αίσθηση λαχτάρας για κάτι περισσότερο και κάτι διαφορετικό. Η απομόνωση που αισθάνονται λόγω της έλλειψης ανθρώπινης σύνδεσης είναι πλέον επιδημική και δημιουργεί πολλά προβλήματα εθισμού. Αυτό το αίσθημα κενότητας δεν μπορεί να θεραπευτεί με εξωτερικά υποκατάστατα και ουσίες, οπότε ας δούμε έναν καλύτερο τρόπο για να μεταστρέψουμε το συναισθηματικό μας τοπίο.

Αυτό που θα μας βοηθήσει να ανυψώσουμε το πνεύμα μας είναι η αναπνοή σε 8 χρόνους για ενέργεια και αποβολή του στρες. Αυτό θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε καλύτερα τις νέες διαθέσιμες ενέργειες μετατρέποντάς τες σε μια βιώσιμη δύναμη. Τότε θα αισθανθούμε ότι έχουμε κάνει το έργο μας, όσο τολμηρό και θρασύ, έξω από μας μπορεί να φαίνεται.

Και εμείς θέλουμε και τα δύο αυτή τη στιγμή, αυτή την τολμηρότητα και τη θρασύτητα που θα μας πάει πιο μπροστά, κάπου αλλού. Γιατί πολλοί από εμάς είμαστε άρρωστοι με το «ίδιο και το ίδιο παλιό». Η μονοτονία και η ρουτίνα μάς σκοτώνουν σε ένα επίπεδο. Δεν μπορείς να είσαι το Φως, ώσπου να μπορέσεις τουλάχιστον να δεις το Φως, οπότε «μπαίνεις στο παιχνίδι» και η πράνα αρχίζει να κινείται.

Υπάρχει μια πτυχή στον Αύγουστο που αποκαλύπτει ένα εσωτερικό όνειρο ή μια αρχέτυπη αθωότητα. Ένα κομμάτι του εαυτού μας που ίσως «έκλεισε» στην παιδική μας ηλικία λόγω της ανάγκης για επιβίωση. Καθώς μεγαλώνουμε μερικές φορές ανακαλύπτουμε ότι υπάρχει μια σιωπηρή, άγνωστη δήλωση μέσα μας: «Ποιός είσαι για να σκεφτείς ότι μπορείς να σπάσεις την κατάρα της οικογένειας και να παραιτηθείς από μια ζωή χωρίς ενθουσιασμό, μια ζωή που βιώνεις με μισή καρδιά;». Από αυτό το προγραμματισμένο μοτίβο τού πάντα να πουλάμε τον εαυτό μας, με κάποιον τρόπο, σύντομα, ένα κομμάτι του θα μπορούσε να αναπτυχθεί.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που μπορούμε να δημιουργήσουμε το ρήγμα δίνοντας μια κλωτσιά στην ασχήμια της ζωής μας.

Μια νεογέννητη θετική δήλωση: «Είμαι παιδί της Παντοδύναμης Χάριτος, της Δύναμης και της Αγάπης του Σύμπαντος και οι ισχυροί άγγελοι των ουρανών με καθοδηγούν και με στηρίζουν σε κάθε βήμα του δρόμου».

Βάλτε αυτά τα λόγια βαθιά στην ψυχή σας. Επαναλάβετέ τα για τον εαυτό σας όταν ξυπνάτε το πρωί. Ξεκαθαρίζετε τον δρόμο για μια νέα εμπειρία ζωής.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr και omorfizoi.gr

loading...