Φέρτε Δροσιά στο Γραφείο σας με Έξυπνα Γκατζετάκια

[02/08/2019 - 16:12]

Φέρτε Δροσιά στο Γραφείο σας με Έξυπνα Γκατζετάκια

Μερικές φορές η ζέστη μπορεί να γίνει αφόρητη. Πάντα, όμως, υπάρχει τρόπος να δροσιστούμε. Υπάρχουν, οικονομικοί, ακριβοί, πανάκριβοι, διασκεδαστικοί.-d-

Η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, όπως και ο εκνευρισμός σας, όταν ο χώρος του γραφείου σας μετατρέπεται σε μια μικρή σάουνα το καλοκαίρι. Ο κλιματισμός του χώρου, όπως όλα δείχνουν, δε σας καλύπτει και χωρίς να έχετε άλλη επιλογή μετατρέπετε τα έγγραφα της δουλειάς και τις σημειώσεις σας σε βεντάλια με την ελπίδα να δροσιστείτε στιγμιαία.

Μην ταλαιπωρείστε άλλο. Ανακαλύψαμε τα gadgets που μπορούν ταυτόχρονα να δροσίσουν το χώρο που εργάζεστε αλλά και να θερμάνουν τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, αφού όλοι θα περνούν από το γραφείο σας για ένα μικρό διάλειμμα φρεσκάδας, δροσιάς και ανανέωσης.

Ψυγείο usb 

Το μίνι ψυγείο που συνδέεται με τον υπολογιστή σας.

Μεταφέρετε την κουζίνα στο γραφείο σας με το ειδικό και χαριτωμένο ψυγείο usb. Μικρό μεν, διακριτικό δε, το χρησιμοποιείτε εύκολα απλά συνδέοντας το καλώδιο στον υπολογιστή σας και… έτοιμο! Χωράει μόλις ένα γυάλινο ποτήρι ή ένα κουτάκι αναψυκτικό. Φανταζόμαστε πως θα χρειάζεται να σηκώνεστε συχνά για να ανανεώνετε το εσωτερικό του, αν το καταναλώνετε με γοργό ρυθμό λόγω ζέστης, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχετε άγχος, μήπως κάποιος συνάδελφός σας πιει το δικό σας παγωμένο νερό ή ρόφημα την ώρα που εσείς δουλεύετε στον υπολογιστή σας.

Μαξιλάρι με κλιματισμό

Το ειδικό κάθισμα που σας δροσίζει.

Το να κάθεστε τόσες ώρες σε μια καρέκλα μπροστά από έναν υπολογιστή είναι κουραστικό και εξαντλητικό. Πόσο μάλλον, όταν κάνει υπερβολική ζέστη, ιδρώνετε και το δέρμα σας κολλάει στο δέρμα της καρέκλας. Αν ζείτε μια τέτοια κατάσταση καθημερινά, τότε ιδανικό για εσάς είναι το ειδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι με κλιματισμό, το οποίο προσαρμόζεται στην καρέκλα του γραφείου σας και δροσίζει το σώμα σας. Προσέξτε όμως, μην εθιστείτε σε αυτό και το παίρνετε παντού μαζί σας μέχρι και στο μετρό!

Στυλό με ανεμιστήρα

Το στυλό που με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται ανεμιστήρας.

 Ξεχάστε τα παλιά και ξενέρωτα στυλό με απλό καπάκι.

Ήρθε το νέο και ανανεωμένο στυλό με ενσωματωμένο έλικα. Λειτουργεί με μπαταρία και ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι κατασκευαστές ήδη σχεδιάζουν να προσθέσουν κι άλλα κουμπιά με ακόμα πιο «μαγικές» ιδιότητες.

Ατομικός ανεμιστήρας χωρίς έλικες  

Ο πιο μοντέρνος και αθόρυβος ανεμιστήρας χωρίς έλικες.

Ο ανεμιστήρας που έχετε ήδη στο γραφείο σας τρίζει σε κάθε γύρισμά του και αποτελεί ηχορύπανση σε κάθε στροφή του; Τέρμα πια σε αυτό το μαρτύριο αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στη μόδα των ανεμιστήρων.

Αθόρυβος στη χρήση και χωρίς έλικες, μέσω μιας μικροσκοπικής σχισμής στην άκρη του, ωθεί τον αέρα, προκαλώντας σταθερή και δυνατή έκρηξη κρύου αέρα στο χώρο. Όλοι θα απορούν τι είναι ακριβώς αυτό που έχετε πάνω στο γραφείο σας, μα πάνω απ’ όλα θα κοιτάζουν γύρω τους σαστισμένοι να δουν από που προέρχεται η δροσιά. Και προφανώς, θα συνεχίσουν να στέκονται πάνω από το κεφάλι σας μέχρι να το ανακαλύψουν.

Μπλούζα ανεμιστήρας 

Τα δοκιμάσατε όλα αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό να σας δροσίσει; Δώστε την ευκαιρία στη νέα σειρά ρούχων ιαπωνικής εταιρίας με ενσωματωμένο ανεμιστήρα.  Δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα δροσίζεστε εσείς οι ίδιοι ή το άτομο που θα βρίσκεται απέναντι σας, αλλά σίγουρα όλο και περισσότεροι θα έρχονται κοντά σας και θα σας πλησιάζουν για μια ανάσα καθαρού και δροσερού αέρα.

thehomeissue_(gadgets)01
Η μπλούζα που υπόσχεται να σας δροσίζει κάθε φορά που τη φοράτε.

spirossoulis.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ