Καθηγητής Οξφόρδης: Οι Εξωγήινοι Δημιουργούν Υβριδική Φυλή που θα Σώσει τον Πλανήτη Γη

Καθηγητής Οξφόρδης: Οι Εξωγήινοι Δημιουργούν Υβριδική Φυλή που θα Σώσει τον Πλανήτη Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι εξωγήινοι διασταυρώνονται με τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό είδος που θα σώσει τον πλανήτη από την εξαφάνιση που προκαλείται από την αλλαγή του κλίματος. Αυτό είναι που δηλώνει ο καθηγητής Jung Hai Chi, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σύμφωνα με τον Δρ. Τσι, η παγκόσμια αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη μας είναι επιβλαβής για την ανθρωπότητα, έτσι οι εξωγήινοι δημιουργούν υβρίδια για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Ο Δρ Chi πιστεύει ότι υπάρχουν ήδη πολλοί άνθρωποι που περπατούν ανάμεσα μας οι οποίοι είναι πραγματικά υβρίδια ανθρώπων και εκπρόσωποι της εξωγήινης φυλής. Και αυτή είναι η δεύτερη γενιά υβριδίων.

Ήδη από το 2012, ο καθηγητής Chi αναφερόταν στους εξωγήινους και τα υβρίδια στο συνέδριό του “Penguins and the environmental crisis”, ενώ πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο για τα υβρίδια.

“Όχι μόνο οι επιστήμονες και οι θεολόγοι ανησυχούν για την επιβίωση της ανθρωπότητας, αλλά και οι εξωγήινοι”, λέει ο καθηγητής, ενώ ανάμεσα σε άλλα εξηγεί: “Τώρα βλέπουν τον επικείμενο θάνατο του ανθρώπινου πολιτισμού και η απάντησή τους σε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα υβριδικό έργο.”

Σύμφωνα με τον Dr. David Jacobs, ιστορικό του Πανεπιστημίου του Temple, συγγραφέα του βιβλίου The Threat: Revealing the Secret Alien Agenda, οι εξωγήινοι ακολουθούν ένα πολύ ακριβές σχέδιο ή μάλλον ένα Πρότζεκτ: τη βιογενετική τροποποίηση των γήινων για σκοπούς συγκατοίκησης μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων στη Γη.

Αυτό το έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε περίπου τέσσερις ή πέντε γενιές, ωσότου ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης να έχει υποστεί τουλάχιστον μία εμπειρία απαγωγής από εξωγήινους. Σε αυτό το σημείο, οι φυσιολογικοί άνθρωποι θα γίνουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας με πολύ περιορισμένα δικαιώματα σε σύγκριση με τα “υβρίδια”.

Η εξωγήινη εισβολή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να γίνει για να αντιμετωπιστεί αυτό! Ο λόγος; Οι άνθρωποι είναι μια φυλή που έχει αλλάξει πορεία στην εξελικτική φάση της. Η Γη βρίσκεται σε κίνδυνο και υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που είναι μέρος του Γαλαξία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το νέο βιβλίο του Jung Hai Chi κυκλοφόρησε μόνο στα κορεατικά και ονομάζεται “Alien Invasion and the End of Humanity”. Ο Δρ Τσι τώρα ψάχνει για αποδείξεις της θεωρίας του, δηλαδή για τα ίδια υβρίδια, αλλά είναι ήδη βέβαιο ότι αυτά τα πλάσματα έχουν πολύ υψηλό επίπεδο νοημοσύνης και μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του μέλλοντος της ανθρωπότητας.

Alien Abduction and Environmental Issues Ammach Conference 2012 Dr Young Hae Chi

diadrastika.com