Πως να Κάνετε τα Φρούτα σας να Αποκτήσουν μία Δροσερή Ζουμερή Ανθρακούχα Γεύση!

[12/08/2019 - 09:28]

Πως να Κάνετε τα Φρούτα σας να Αποκτήσουν μία Δροσερή Ζουμερή Ανθρακούχα Γεύση!

Θέλετε να δώσετε υπέροχη μία υπέροχη «ανθρακούχα» γεύση στα φρούτα σας και ταυτόχρονα να είναι δροσερά, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε; Σας έχουμε ένα υπέροχο τρικ!

Ωστόσο, πριν προχωρήσετε είναι σημαντικό να ξέρετε πως να ξεπλύνεται τα φρούτα σας από τα διάφορα φυτοφάρμακα που ενδεχομένως να κουβαλούν στην επιφάνειά τους.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των λαχανικών αλλά και των φρούτων που μπορείτε να βρείτε στην αγορά περιέχουν φυτοφάρμακα, τα οποία προσφέρουν καλύτερη σοδειά στους αγρότες, όμως καλό είναι να μην τα τρώμε μαζί με τις αγαπημένες τροφές.

Πολλοί συχνά αρκετοί από εμάς αμελούμε να τα καθαρίσουμε εις βάθος και πιστεύουμε ότι με λίγο πλύσιμο στην βρύση όλα είναι καθαρά. Όμως, καλύτερο είναι, για την δική μας υγεία, να προχωρούμε σε όσο γίνεται διαδικασίες καθαρισμού εύκολες, αποτελεσματικές και ταυτόχρονα οικονομικές.

Αν θέλετε, λοιπόν, να αποφύγετε ή να μειώσετε την κατανάλωση των χημικών ουσιών που περιέχονται στα φρούτα και τα λαχανικά, σας προτείνουμε να διαβάσετε έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο, με νερό και λευκό ξύδι.

Πάμε τώρα να δούμε το τρικ εκείνο που θα σας κάνει να δώσετε υπέροχη «ανθρακούχα» γεύση στα φρούτα σας, σύμφωνα με το spirossoulis.com:

Βήμα 1ο: Γεμίστε μέχρι τη μέση ένα δοχείο (που σφραγίζει) με ανθρακούχα σόδα ή ανθρακούχο νερό.

Βήμα 2ο: Βάλτε μέσα τα φρούτα σας και βάλτε το δοχείο στο ψυγείο για 6 ώρες.

Βήμα 3ο: Μόλις περάσουν οι ώρες βγάλτε τα φρούτα από το δοχείο και δοκιμάστε τα! Θα εκπλαγείτε με τη γεύση τους καθώς πλέον θα έχουν αποκτήσει μια ζουμερή ανθρακούχα γεύση!

Tip Κάντε αυτό το τρικ όταν θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας και βάλτε μερικά φρούτα σε μια πιατέλα συνδυάζοντάς τα με σαμπανιζέ κρασί. Το γευστικό αποτέλεσμα θα τους καταπλήξει και εσείς θα ακούσετε πολλά κολλακευτικά σχόλια για τις όμορφες ιδέες σας.

spirossoulis.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ