Τα Πιο Καλότυχα Φυτά που Υπόσχονται να Φέρουν Τύχη στο Σπίτι σας που μπορούν να γίνουν και ένα όμορφο δώρο

Τα Πιο Καλότυχα Φυτά που Υπόσχονται να Φέρουν Τύχη στο Σπίτι σας που μπορούν να γίνουν και ένα όμορφο δώρο

Όλοι θέλουμε να έχουμε τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πέρα από τις πιθανότητες και τις συνθήκες που θα πρέπει να δημιουργηθούν για να την έχουμε, μερικές φορές χρειάζεται να την “σπρώξουμε” και λίγο.

Βρήκαμε, λοιπόν, τα 5 φυτά που υποστηρίζεται ότι θα φέρουν την τύχη στο σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι, χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσαν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας, αφού θεωρούνται καλότυχα.-d-

Βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στους κλειστούς χώρους, μας προστατεύουν από την κατάθλιψη, βοηθούν στη συγκέντρωση, ενισχύουν τη μνήμη μας, είναι μερικά από τα οφέλη που εισπράττουμε καθημερινά από αυτά. Αλλά έχετε αναρωτηθεί τι συμβολίζει το λουλούδι που σντιστοιχεί στον μήνα γενεθλίων σας;

Διαβάστε επίσης: Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πολλά από αυτά, θεωρούνται «τυχερά» και «γούρικα» επειδή έλκουν και μαγνητίζουν την καλή τύχη, την αγάπη, την υγεία, την ευτυχία και γενικά όλα τα καλά που επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας, όπως μαθαίνουμε από το athensmagazine.gr

Εδώ είναι μια λίστα από 5 φυτά που θεωρούνται τυχερά :

Παχίρα

Φέρνει καλή τύχη και πλούτο και έχει έναν όμορφο πλεγμένο κορμό. Ο αριθμός των φύλλων της σε κάθε κλαδί είναι πέντε και αντιπροσωπεύει τα πέντε βασικά στοιχεία του feng shui, το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

Προτιμήστε εσωτερικούς φωτεινούς χώρους για να διατηρηθεί όμορφη και υγιής.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Kράσουλα

Φέρνει μεγάλη τύχη στα οικονομικά, καθώς τα φύλλα της μοιάζουν με νομίσματα. Είναι παχύφυτο και γενικά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στο πότισμα. Αναπτύσσεται καλύτερα σε εσωτερικό χώρο και συγκεκριμένα σε ηλιόλουστο σημείο.

Τοποθετήστε την κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας ή στην είσοδο του καταστήματος, για καλή τύχη και ευημερία.

⇒ Φέρνει μεγάλη τύχη στα οικονομικά, και αν παρατηρήσετε τα φύλλα της θα δείτε ότι μοιάζουν με νομίσματα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί να Βάζετε Φρέσκα Λουλούδια στο Σπίτι ή στο Γραφείο Καθημερινά

Ροδιά

Ο καρπός της, το ρόδι, συμβολίζει την καλή τύχη, την αφθονία και τη γονιμότητα.

Εξάλλου συνηθίζουμε την πρωτοχρονιά να σπάμε ένα ρόδι στην είσοδο του σπιτιού μας, για καλή τύχη, προσδοκώντας για ένα νέο και τυχερό ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Μπονσάι

Αξιολάτρευτα και πολυαγαπημένα σε όλους, αυτά τα μικρά και μεγάλα δεντράκια είναι τα πιο δημοφιλές στο feng shui , δεδομένου ότι δημιουργούν θετική ενέργεια στο χώρο μας.

Διαβάστε επίσης: Τα Φυτά που Απορροφούν την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολίας στο Σπίτι σας

Lucky Bamboo

να τέλειο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Σύμφωνα με το Feng Shui, τα μπαμπού είναι η καλύτερη επιλογή διότι φέρνουν τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία, αγάπη και ευημερία στο σπίτι και το γραφείο μας.

Είναι σημαντικό, το δώρο να συνδυάζει και τα πέντε στοιχεία του Feng Shui. Ξύλο, νερό, γη, μέταλλο και φωτιά, όπως διαβάζουμε στο athensmagazine.gr

• Ξύλο : τα ίδια τα μπαμπού
• Νερό : το νερό που υπάρχει μέσα στο βάζο
• Γη : προσθέστε βότσαλα ή πέτρες
• Μέταλλο : ρίξτε ένα μεταλλικό κέρμα στο βάζο
• Φωτιά : μια κόκκινη κορδέλα δεμένη

loading...