Πώς να κάνετε τις πετσέτες σας πιο μαλακές και αφράτες

Πώς να κάνετε τις πετσέτες σας πιο μαλακές και αφράτες

Αχ αυτή η αίσθηση του να σηκώνεσαι το πρωί και αφού πλυθείς να σκουπίσεις το πρόσωπό σου με μία μαλακή και αφράτη πετσέτα που μοσχοβολάει! Και όχι μόνο το πρωί, αλλά και για μετά το μπάνιο, αλλά και ειδικά για ένα μωρό αν υπάρχει στο σπίτι.-d-

Το πιο συνηθισμένο πράγματα που συμβαίνει με τις πετσέτες μας είναι ότι από αφράτες και μαλακές γίνονται σκληρές και χάνουν το χρώμα τους.

Οι συνεχείς πλύσεις, το απορρυπαντικό ίσως και η μεγάλη ποσότητα μαλακτικού που χρησιμοποιείτε να είναι οι κύριοι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να τις μαλακώσετε και να γίνουν όπως όταν τις αγοράσετε.

Το μυστικό βρίσκεται σε ένα απλό υλικό της κουζίνας, το ξίδι. Βάλτε ένα φλυτζάνι λευκό ξίδι μέσα στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και πλύντε τις μέσα σε αυτό το μείγμα.

Αυτό καλό είναι να το κάνετε μία ή δύο φορές το μήνα καθώς το ξίδι επαναφέρει τις πετσέτες στην αρχική τους κατάσταση. Ακόμη κάτι που μπορείτε να κάνετε είναι να βάζετε μία κούπα ξίδι στο ξέβγαλμα κάθε φορά που πλένετε τις πετσέτες σας για να μη σκληρύνουν ποτέ ξανά, σύμφωνα με το baby.gr

** Αν σας ενοχλεί η μυρωδιά του ξυδιού, ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Το λευκό Ξύδι και οι Πολλαπλές Χρήσεις του

Το λευκό ξύδι είναι φυσικό προϊόν, πολύ χρήσιμο και ακόμη αρκετά φτηνό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους μέσα στο σπίτι, εκτός από το φαγητό, καθώς είναι είναι ένα πολύ δυνατό αντιβακτηριδιακό και όχι μόνο.

Διαβάστε παρακάτω, πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε με λίγο λευκό ξύδι

1.Το άσπρο ξύδι καταπολεμά την κακοσμία που βγαίνει από τα σιφόνια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ρίξτε ένα ποτήρι λευκό ξύδι στο σιφόνι και μετά αφήστε να τρέξει άφθονο νερό. Αν η κακοσμία προέρχεται από την μικρή σχάρα στο μπάνιο, ρίξτε το ξύδι και μ’ ένα ποτιστήρι ρίξτε μετά νερό.

Επιπλέον, εκτός από την κακοσμία, το λευκό ξύδι θα εξαφανίσει και τα διάφορα μικρόβια και βακτηρίδια που βρίσκουν καταφύγιο εκεί. Διαβάστε τις υπόλοιπες 20 χρήσεις για το λευκό ξύδι εδώ.

loading...