Κάτοικος της Ρωσίας βρήκε τον σκελετό ενός Εξωγήινου, όπως ισχυρίζεται και δημοσίευσε φωτογραφία του

Κάτοικος της Ρωσίας βρήκε τον σκελετό ενός Εξωγήινου, όπως ισχυρίζεται και δημοσίευσε φωτογραφία του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ παράξενο εύρημα έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και ήδη έχει προβληματίσει πολλούς, καθώς η φωτογραφία δείχνει κάτι που παραπέμπει σε έναν εξωγήινο σκελετό.

Σύμφωνα με την Ελισάβετ από το Pervoozernoye, ένα χωριό στην περιοχή Traktorozavodsky του Chelyabinsk, στην Ρωσία, βρέθηκε ένας εξωγήινος σκελετός στην περιοχή της.

Η γυναίκα σημείωσε ότι το εύρημα βγήκε στην επιφάνεια όταν έσκαβε τη γη στο οικόπεδο της. Σε ένα σημείο, το φτυάρι σκόνταψε σε κάτι παράξενο. Όταν έβγαλε το αντικείμενο με προσοχή από τα χώματα, εκείνο που αντίκρισε ήταν τα οστά, τα απομεινάρια από κάτι που δεν έμοιαζε να ανήκει σε κανένα ζώο, σύμφωνα με το Planetanovosti, με αναφορά στο 31tv.ru.

Η Ελισάβετ έδειξε την ανακάλυψή της σε όλους τους συγγενείς της. Ο αδελφός της πρότεινε ότι το εύρημα ήταν κάποτε ένας εξωγήινος.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό το συμπέρασμα δεν είναι αποδεκτό από όλους, γι αυτό και σε μικρό χρονικό διάστημα, ο σκελετός θα εξεταστεί από ειδικούς εμπειρογνώμονες και στη συνέχεια, πιθανότατα, αν τα απομεινάρια αυτά έχουν κάποιου είδους αξία, φυσικής ιστορίας ή άλλου είδους σπανιότητας, θα πωληθεί σε συλλέκτες που είναι πιθανόν να δείξουν ενδιαφέρον για την αγορά του.

Αν και ανάμεσα στους χρήστες που είδαν την φωτογραφία υπάρχουν και εκείνοι που αποδίδουν την ερμηνεία του σκελετού να αποτελεί μέρος από κάποιο είδος αρτιοδάκτυλου, δηλαδή μιας τάξης οπληφόρων θηλαστικών, που περιλαμβάνουν τις οικογένειες: Καμηλίδες, Βοοειδή, Καμηλοπαρδαλίδες, Ελαφίδες και Ιπποταμίδες, θα πρέπει να σημειώσουμε και την εκτίμηση του αδελφού της όπως και άλλων χρηστών, περί εξωγήινου.

Οι κάτοικοι του Τσελιάμπινσκ και των γύρω περιοχών συχνά βλέπουν UFOs. Πρόσφατα, μάλιστα, στις 21 Ιουνίου, εμφανίστηκαν λαμπερές μπάλες πάνω από την πόλη. Το τι μπορεί να ήταν αυτά τα αντικείμενα παραμένει ένα μυστήριο, αλλά μέχρι το παράξενο εύρημα να εξεταστεί από ειδικούς, όλες οι υποθέσεις παραμένουν ανοιχτές, ακόμα και η περίπτωση να αποτελεί σκελετό κάποιου εξωγήινου είδους.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...