Κόρη του Bruce Willis: Τα Πικρόχολα Σχόλια για το Πρόσωπό της και η Συμβουλή της Demi Moore

Κόρη του Bruce Willis: Τα Πικρόχολα Σχόλια για το Πρόσωπό της και η Συμβουλή της Demi Moore

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Rumer, η μεγαλύτερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, καθώς και τα μικρότερα αδέλφια της, γεννήθηκαν σε μια διάσημη και προνομιούχο οικογένεια. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να μην έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, από διάφορους εκφοβισμούς, προσβλητικά πειράγματα και άλλα.

Η 30χρονη ηθοποιός ομολόγησε στην HuffPost, ότι υπέστη παρενόχληση ενώ ζούσε στο Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ευτυχώς γι αυτήν, στην ηλικία των 15 ετών η οικογένειά της μετακόμισε στο Χόλιγουντ και οι κακοί αυτοί χρόνοι έγιναν πια παρελθόν.

Η κόρη αυτού του διάσημου γάμου δήλωσε ότι πάντα δεχόταν επίθεση λόγω της εμφάνισής της:

«Μου έλεγαν ότι έχω πολύ μεγάλο σαγόνι και ότι είχα ένα “κεφάλι σαν πατάτα”», είπε στην εφημερίδα. “Όταν είσαι 14 ή 15 ετών, δεν ξέρεις ακόμα πώς να εκτιμήσεις τον εαυτό σου”, πρόσθεσε.

“Σκέφτηκα ότι “αν χάσω βάρος, ντυθώ καλά ή εμφανίζομαι με πολύ σέξι φόρεμα, θα με εκτιμήσουν”, ομολόγησε καθώς φαίνεται ότι πίστευε πως η αξία της έμενε στην “επιθυμία ενός άνδρα” αντί στο να “αγαπάει τον εαυτό της”

Η μητέρα της, η Demi Moore, την έπεισε ότι έπρεπε να αγνοήσει τα πράγματα που είπαν γι ‘αυτήν επειδή δεν ήταν σημαντικά:

«Μίλησα με τη μητέρα μου, η οποία μου έδωσε την ιδέα να μην διαβάζω ποτέ τα σχόλια».

“Μπορεί να δημοσιεύσετε την πιο όμορφη φωτογραφία στον κόσμο για ένα ταξίδι στο οποίο έχετε βοηθήσει παιδιά, αλλά κάποιος θα βρει πάντα έναν τρόπο να σας επικρίνει”, λέει η Rumer.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης για την Camila Cabello και την Αποστομωτική Απάντηση στα Προσβλητικά Σχόλια για το Σώμα της όταν ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό

View this post on Instagram

Hoops n’ Bangs

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

diadrastika.com

loading...