Τότε που η ΕΡΤ έδειχνε τα Κτήρια στην Σελήνη που βρήκαν οι Αμερικάνοι, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ

Τότε που η ΕΡΤ έδειχνε τα Κτήρια στην Σελήνη που βρήκαν οι Αμερικάνοι, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ

Τι να πει κανείς γι’ αυτά τα πράγματα. Δεκάδες εκδοχές και, ίσως, εκατοντάδες πτυχές… Πιθανόν την αλήθεια να μην την μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, μπορεί και να την έχουμε ήδη μάθει, αλλά να μην μπορούμε να την διαχειριστούμε εξαιτίας πολλών αντικρουόμενων πληροφοριών.-d-

Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόραση φιλοξένησε ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικά με τις αλήθειες και τα ψέματα που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη.

Η ωριαία παραγωγή (που έκτοτε… χάθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ!) παρουσιάζει βίντεο και ηχητικά που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Ντοκουμέντα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε και επιβεβαιώνουν όσα υποθέταμε για τη NASA και τους πραγματικούς λόγους που εστάλησαν στην κατά τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους κατοικημένη και κατάφυτη (!) Σελήνη το «Απόλλων 11» και άλλες πέντε αποστολές.

Στην απευθείας σύνδεση με την Σελήνη, η χρονική καθυστέρηση της άφιξης του ήχου στη Γη είχε επιτρέψει στη NASA να «κόψει» τον συγκεκριμένο διάλογο.

Έτσι, εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι δεν τον άκουσαν ποτέ! Στο ισπανικό ντοκιμαντέρ, ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA ακούγεται για πρώτη φορά, όπως μας μεταφέρει το mati-gr-news

Δείτε λοιπόν, τα κτήρια στην σελήνη από… επίσημο κρατικό κανάλι…

Δείτε αυτό το εκπληκτικό μεταγλωτισμένο στα ελληνικά ντοκιμαντέρ, από το κανάλι Infoblog1 του YouTube, όσο ακόμα υπάρχει:

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; (Ντοκιμαντέρ)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.