Μην σου τύχη! Πώς είναι να σε κυνηγάει ένας ρινόκερος επί δυο λεπτά (video)

[16/08/2019 - 18:01]

Μην σου τύχη! Πώς είναι να σε κυνηγάει ένας ρινόκερος επί δυο λεπτά

Πραγματικά είναι να μην σου τύχη κάτι τέτοιο, αν και στην περίπτωση που είσαι απλά θεατής μοιάζει αρκετά αστείο και θυμίζει παρόμοιες σκηνές από κωμικές ταινίες! Αν δεν είσαι, όμως;… -d-

Πήγαν για σαφάρι και παραλίγο να βγουν… κουρεμένοι. Ο λευκός ρινόκερος εκνευρίστηκε και ξεκίνησε το δικό του σαφάρι κυνηγώντας τουρίστες που ήταν σε τζιπ.

“Θεέ μου” ακούγεται να φωνάζει μια τουρίστρια η οποία βρισκόταν σε τουριστικό τζιπ κάνοντας σαφάρι. Όλα εκτυλίχθηκαν στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στην περιοχή Sabi Sands.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι τρομακτικό, με τον λευκό ρινόκερο να κυνηγάει για δυο λεπτά το αυτοκίνητο με τους τουρίστες. Ο ρινόκερος βρυχάται και ο οδηγός του αυτοκινήτου κάνει έναν απίστευτο αγώνα να ξεφύγει.

Οι λευκοί ρινόκεροι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γήινο θηλαστικό στον κόσμο, ζυγίζοντας μέχρι και 2,5 τόνους και μπορούν να φτάσουν έως και 30 μίλια ανά ώρα.

Σύμφωνα με το WWF, είναι ένα από τα πέντε μόνο είδη ρινόκερου που δεν κινδυνεύουν καθώς ζουν κυρίως σε προστατευόμενες περιοχές, σύμφωνα με το news247.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ