Με Παγάκια από Λεμόνι και Πατάτα Αφαιρεί Όλες τις Κηλίδες από το Πρόσωπό της

Με Παγάκια από Λεμόνι και Πατάτα Αφαιρεί Όλες τις Κηλίδες από το Πρόσωπό της

Τα παγάκια από χυμό πατάτας, χυμό λεμονιού και χυμό ροδιού είναι ένας φοβερός συνδυασμός για την αναζωογόνηση του δέρματος σας και είναι πολύ αποτελεσματικά στην αφαίρεση των μαύρων κηλίδων. Το λεμόνι έχει φυσικές ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος και θα φωτίσει και θα λευκάνει το δέρμα σας, ενώ ο χυμός πατάτας εργάζεται πεισματικά κατά των μαύρων στιγμάτων της ακμής.

Απαραίτητα συστατικά:

  • 1 πατάτα
  • 1/2 κύπελλο σπόρους ροδιού
  • 1/2 κομμάτι λεμόνι
  • 1 παγοθήκη

Το λεμόνι έχει φυσικές ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος και θα φωτίσει και θα λευκάνει το δέρμα σας, ενώ ο χυμός πατάτας εργάζεται πεισματικά κατά των μαύρων στιγμάτων της ακμής.

Εκτέλεση:

Πάρτε μια πατάτα, αφαιρέστε τη φλούδα και τρίψτε τη χρησιμοποιώντας ένα τρίφτη . Προσθέστε τη τριμμένη πατάτα σε ένα μίξερ, και έπειτα, προσθέστε τους σπόρους ροδιού και 1 κουταλιά της σούπας νερό .

Ανακατέψτε το μείγμα στο πλέντερ ώστε να πάρετε το χυμό του και προσθέστε το χυμό λεμονιού από μισό λεμόνι σε αυτό . Ανακατέψτε καλά και χύστε το μείγμα σε μια παγοθήκη συμπληρώνοντας όλα τα τμήματα της.

Τοποθετήστε την παγοθήκη σε έναν καταψύκτη για 5 έως 6 ώρες, ή μέχρις ότου το μείγμα εχει καταψυχτεί Τώρα τα παγάκια σας είναι έτοιμα για χρήση.

Πάρτε ένα παγάκι και τρίψτε το στην πληγείσα περιοχή, όπου έχετε μαύρες κηλίδες και στίγματα τρίψτε καλά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 ή 2 παγάκια καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα

Παρακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες στο παρακάτω βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

I’m SHOCKED it removed my Dark Spots in 3 Days Potato juice + lemon juice icecubes Skin Whitening

Πηγή: daddy-cool.gr και newside

loading...