Η μέρα που γεννηθήκαμε αποκαλύπτει τι προσωπικότητα είναι κάποιος

[08/08/2019 - 11:49]

Η μέρα που γεννηθήκαμε αποκαλύπτει τι προσωπικότητα είναι κάποιος

Υποστηρίζεται ότι, ακόμη και η ημέρα της εβδομάδας η οποία γεννήθηκες παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο τι χαρακτήρας είσαι. Μπορεί να σου φανεί περίεργο κι όμως είναι γεγονός.

Δεν μένει, λοιπόν, σε σένα τίποτα άλλο παρά να ανατρέξεις στις μέρες που ακολουθούν και γνωρίζοντας τι χαρακτήρας είσαι, να διασταυρώσεις αν όλα αυτά ισχύουν. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τους φίλους σου, οπότε όχι μόνο θα μάθεις περίπου τι χαρακτήρες είναι, αλλά θα διασκεδάσετε με το αποτέλεσμα.

Εσύ λοιπόν τι μέρα γεννήθηκες; Ας πάμε να δούμε τι στοιχεία μας δίνει το marieclaire.gr:

Δευτέρα: Όσοι είναι γεννημένοι τη Δευτέρα, είναι εργατικοί, λιγάκι γκρινιάρηδες και όχι και τόσο αισιόδοξοι. Επίσης αγαπούν πάντα το να κάνουν μια νέα αρχή ακόμη κι αν είναι δύσκολη.

Τρίτη: Oι γεννημένοι την Τρίτη είναι άτομα προσγειωμένα, λογικά και ήρεμα. Ο λόγος είναι ότι και αυτή η μέρα είναι ουσιαστικά η πιο ουδέτερη της εβδομάδας αφού δεν εγείρει κανένα έντονο συναίσθημα: Δεν είναι η αρχή, δεν είναι η μέση, δεν είναι η τελευταία εργάσιμη και δεν είναι αργία.

Τετάρτη: Oι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την Τετάρτη είναι ισσοροπημένοι, κοινωνικοί και αγαπούν το μέτρο. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι σχετικά δημοφιλείς.

Πέμπτη: Οι τύποι της Πέμπτης είναι άτομα που αγαπούν την πολυτέλεια. Θεωρούν πως η τέχνη έχει σημαντική θέση στη ζωή και έχουν έφεση στο να ασχοληθούν με αυτή. Είναι περιποιημένοι, καλοντυμένοι και ευγενικοί.

Παρασκευή: Αυτά είναι τα καλύτερα παιδιά της εβδομάδας. Έχουν μέσα του έναν εκρηκτικό συνδυασμό ενέργειας και αισιοδοξίας. Τους αρέσει να εργάζονται και ακριβώς το ίδιο τους αρέσει να διασκεδάζουν. Με κάποιον που έχει γεννηθεί Παρασκευή δε θα βαρεθείς ποτέ.

Σάββατο: Για τους Σαββατογεννημένους μάλλον έχουν ειπωθεί όλα: Eλαφροίσκιωτοι, τυχεροί και με τάση για καταχρήσεις. Είναι οι τύποι που θα αναφέρουν ότι γεννήθηκαν Σάββατο λες και έχουν κάνει κάποιο μεγάλο κατόρθωμα.

Κυριακή: Οι zen της εβδομάδας, τους αρέσει να chillάρουν, να ξεκουράζονται και να μεταδίδουν την ηρεμία στους γύρω τους. Εντάξει δεν είναι και τόσο δραστήριοι αν τους έχεις για συναδέλφους και αργούν πάντα άν τους έχεις για φίλους αλλά εκπέμπουν θετικά vibes επειδή είναι στο κάρμα τους.

marieclaire.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ