Μικρή Σφαίρα Βγαίνει από “Αντικείμενο”, πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας

[18/08/2019 - 18:25]

Μικρή Σφαίρα Βγαίνει από “Αντικείμενο”, πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα άγνωστο αντικείμενο φάνηκε να ίπταται πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας και έχει κάνει πολύ κόσμο να αναρωτιέται αν πραγματικά αυτό που διακρίνεται είναι ένα UFO.

Το περίεργο βίντεο ξεκινά με ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι ένας μετεωρίτης μέσα στο σούρουπο και πάνω από την πασίγνωστη δομή της Μεγάλης Πυραμίδας, στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Καθώς αυτός ο πιθανός μετεωρίτης αρχίζει να βγαίνει εκτός κάμερας, μια άλλη μικρή σφαίρα φαίνεται να εκτοξεύεται μακριά από αυτό, προς την αντίθετη κατεύθυνση που ταξιδεύει ο μετεωρίτης.

Το βίντεο του περιστατικού ανέβηκε στο YouTube τον Ιούνιο από το κινεζικό κανάλι Bizarre World. όπου σύμφωνα με την βρετανική dailystar.co.uk, ένας εκστασιασμένος viwer έγραψε: “Ένα πραγματικό UFO πάνω από μια όμορφη πυραμίδα.”

Κάτι ανάλογο υποστηρίζει και ο Scott C Waring, γνωστός για τις εξωφρενικές του ερμηνείες.

Άλλοι, όμως, περισσότερο σκεπτικιστές ισχυρίστηκαν ότι το αντικείμενο ήταν “περισσότερο κάτι που θυμίζει μετεωρίτη” και η “μικρή σφαίρα” ένα θραύσμα του. Αλλά, για ποιο λόγο έχει ανοδική πορεία και όχι καθοδική, όπως θα έπρεπε, αναρωτιούνται όσοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για εξωγήινο ιπτάμενο όχημα;…

Εσείς τι γνώμη σχηματίζετε για αυτό που θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

UFO逃脫術

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ