Το Μήνυμα των Anonymous για την Εισβολή στην Περιοχή 51

[05/08/2019 - 13:20]

Το Μήνυμα των Anonymous για την Εισβολή στην Περιοχή 51

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πάνω από δύο εκατομμύρια διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα υπέγραψαν στο facebook ότι επιθυμούν να εισβάλουν σε μια από τις πιο βαριά οχυρωμένες στρατιωτικές βάσεις στον πλανήτη, με σκοπό την αποκάλυψη μυστικών εξωγήινων τεχνολογιών και άλλων πληροφοριών που κρατούνται εκεί ως Top Secret.

Αυτή η προγραμματισμένη εκδήλωση στην Area 51, για τις 20 Σεπτεμβρίου, είτε είναι ένα αστείο που πήρε μεγάλες διαστάσεις όπως ειπώθηκε είτε όχι, μας δείχνει πόσο εύκολα, εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να οργανωθούν και να ενωθούν σε έναν κοινό στόχο.

Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι τόσο μεγάλος, επειδή το θέμα της εξωγήινη ζωής, των εξωγήινων με νοημοσύνη και των UFOs τους, είναι ένα θέμα που δεν διχάζει την ανθρωπότητα, λόγω πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και φρονημάτων.

Ο καθένας από εμάς και από όλους αυτούς θέλει να «δει τους εξωγήινους» και να μάθει την αλήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα. Αυτή η αλήθεια που ζητείται να αποκαλυφθεί, παραμερίζει τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους.

Εάν αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι σκοπεύουν να πάνε – εάν δεν μείνουν στα λόγια ή δεν αλλάξουν γνώμη – θα πρέπει να οργανωθούν τόσο καλά ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα τα μέτρα που θα στραφούν εναντίων τους από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ η οποία ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένη να προστατεύσει τα “περιουσιακά στοιχεία” της αμερικανικής κυβέρνησης.

Συνοπτικά, αυτά είναι τα λόγια των Anonymous, οι οποίοι φαίνεται να υποστηρίζουν την εκδήλωση: Storm Area 51, they can’t stop all of us.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Παρακολουθείστε και τα βιντεάκια που ακολουθούν για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:

Anonymous Message To Area 51 Curiosity Seekers

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ