ΜισοΚρυμμένα Κιβώτια στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης, ανακάλυψε ερευνητής (video)

ΜισοΚρυμμένα Κιβώτια στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης, ανακάλυψε ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πολλές διαφορετικές δομές που έχουν βρεθεί στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, ακριβώς στον κρατήρα Giordano Bruno 

 Οι αρχαίες δομές έχουν βρεθεί χάρη στην ανάλυση μιας φωτογραφίας της NASA. Τα αντικείμενα φαίνεται να είναι έχουν λευκές ανακλαστικές επιφάνειες, αλλά υπάρχουν και σκοτεινές μαύρες επιφάνειες που έχουν πολλές ορθές γωνίες και θα μπορούσαν να είναι κατασκευές ή κτίρια κάποιου είδους.

Φαίνονται να είναι μισοθαμμένα στο έδαφος ή θα μπορούσαν να είναι επίτηδες χωμένα εκεί μέσα για κάποιο είδος κάλυψης από αέρος που, ωστόσο, κάποιες συνθήκες τα ξεσκέπασαν.

Φαίνεται να είναι παλιά, σπασμένα ή/και εγκαταλελειμμένα, όμως ξεχωρίζουν οι ορθές γωνίες και τα τετράγωνα μπλοκ που σχηματίζουν, σαν να είναι μαύρα κιβώτια το ένα μέσα στο άλλο.

Δημιουργεί τέτοια σχήματα η φύση ή μήπως πραγματικά θα μπορούσε να είναι κάτι τεχνητό από κάποιον αρχαίο νοήμονα πολιτισμό που κατοικούσε ή έφτασε ως την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, πριν εκατοντάδες, χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Μπορείτε να δείτε αυτές τις παράξενες δομές στο βίντεο του Scot C. Waring που ακολουθεί και στην συνέχεια να εξετάσετε την αυθεντική εικόνα από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, στον κρατήρας Giordano Bruno στον σύνδεσμο:

Alien Buildings On Dark Side of Moon, 250MB NASA source! UFO Sighing News.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.