Μυστηριώδες Πλάσμα Τρομοκρατεί Κατοίκους μιας Πόλης στο Πακιστάν

Μυστηριώδες Πλάσμα Τρομοκρατεί Κατοίκους μιας Πόλης στο Πακιστάν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δύο εργάτες από τη Shershah, στο Πακιστάν, ήταν στο δρόμο τους για δουλειά όταν είδαν ένα τρομακτικό πλάσμα.

Η υπαίθρια αγορά Shershah είναι ένα πολύ γνωστό μέρος στη Νοτιοανατολική Ασία. Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι πωλούν παλιοσίδερα όλων των ειδών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι πωλητές βλέπουν τις πωλήσεις τους να πέφτουν. Αυτή η ανησυχητική πτώση του εισοδήματός τους οφείλεται σε πολλές παρατηρήσεις ενός μυστηριώδους πλάσματος που φοβίζει τους πελάτες.

Στην πραγματικότητα, πολλοί έμποροι που εργάζονται στην αγορά είναι αρκετά τρομοκρατημένοι από αυτό το τέρας και κλείnουν τα καταστήματά τους νωρίτερα για να προλάβουν να φύγουν.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ένας φύλακας με το όνομα Gulzar εργάζονταν έξω από μια αποθήκη. Ξαφνικά άκουσε τους σκύλους να γαβγίζουν σαν τρελοί. Αμέσως σηκώθηκε από την καρέκλα του για να δει τι συνέβαινε. Είχε ένα πολύ παράξενο συναίσθημα καθώς πλησίαζε στην περιοχή από την οποία προέρχονταν οι θόρυβοι. Εκείνη τη στιγμή, παρατήρησε ένα «παράξενο πλάσμα» που αμέσως έφυγε.

Ωστόσο το είδε και το περιγράφει: “Το πλάσμα ήταν μαύρο και τα μάτια του ήταν τόσο λαμπερά σαν φακοί”. Συνέχισε να λέει ότι για τα 25 χρόνια που εργαζόταν εκεί, δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν. Δυστυχώς για τον Gulzar, όταν ανέφερε την περίεργη συνάντησή του σε αρκετούς συναδέλφους του, κανείς δεν τον πίστευε.

Την επόμενη μέρα, όμως, ένας άλλος φρουρός ασφαλείας, ο Abdul Qayyum, περπατούσε στην περιοχή όταν αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο μυστήριο πλάσμα. Οι δύο άνδρες υποστήριξαν ακόμη ότι το πλάσμα είχε σκοτώσει έντεκα από τις κατσίκες που βρίσκονταν στην αποθήκη.

Οι κάτοικοι της πόλης έσπευσαν γρήγορα να ακούσουν για αυτό το μυστήριο πλάσμα και ο πανικός γρήγορα έγινε μόνιμος κάτοικος στην περιοχή.

Κάποιοι άλλοι μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι το περίεργο θηρίο είναι πέντε πόδια ψηλό. δηλαδή γύρω στο 1,5μ. και άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να πηδήσει μέχρι τα 20 πόδια στον αέρα, δηλαδή περίπου στα 6 μέτρα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υπάρχει τόσο πολύς φόβος για το πλάσμα που μερικοί ντόπιοι έρχονται σε επαφή με την αστυνομία Jahanabad. Το αστυνομικό τμήμα έλαβε τόσες κλήσεις από τους πανικοβλημένους ντόπιους που αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνα με βάση τις εκθέσεις που έλαβαν.

Πολλοί άνθρωποι ζουν από το φόβο αυτού του περίεργου θηρίου. Ωστόσο, δεν πιστεύουν όλοι ότι πραγματικά υπάρχει. Έτσι, ένας υπάλληλος της υπαίθριας αγοράς δήλωσε ότι σκέφτηκε ότι αυτή η ιστορία ήταν ένα αστείο και ότι το πλάσμα δεν είναι πραγματικό.

Καθώς, λοιπόν, τα πράγματα έχουν κάπως έτσι, το μόνο θα πρέπει να προστεθεί για να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί είναι φωτογραφικά στοιχεία ή βίντεο.

diadrastika.com