Νεβάδα: Ανατριχιαστικοί Ήχοι Τρομπέτας και Αμμοθύελλα Σκιάζουν την Περιοχή

Νεβάδα: Ανατριχιαστικοί Ήχοι Τρομπέτας και Αμμοθύελλα Σκιάζουν την Περιοχή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ακατανόητοι, ανατριχιαστικοί ήχοι που θυμίζουν κακοπαιγμένες τρομπέτες από κάποιον αδαή, δεν σταματούν την απόκοσμη μουσική τους που φαίνεται να προέρχεται από τον ουρανό ή από κάποιον αδιανόητο θρήνο της Γης, σε πολλές γωνιές του πλανήτη μας.

Ακούγονται σαν οι άγγελοι να φυσούν χαλασμένα πνευστά, αναγγέλλοντας το τέλος του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί αυτή η παράξενη μηχανική κουδουνίστρα που ουρλιάζει, ενίοτε σαν ένα τεράστιο τέρας.

Αυτοί οι “ήχοι τρομπέτας” ονομάζονται επίσης “Πρόδρομοι της Αποκάλυψης”, επειδή σύμφωνα με τη Βίβλο αποτελούν την προειδοποίηση που πρέπει να λάβει ο άνθρωπος πριν από το τέλος του κόσμου.

Αλλά τι λένε οι επιστήμονες για αυτό το θέμα; Ειλικρινά, τίποτα καινούργιο: ότι ίσως είναι είτε κάποια άγνωστα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ή ότι μπορεί να προέρχεται από τις κινήσεις των πλακών της Γης και πολλά άλλα που, όμως, δεν έχουν επαληθευτεί.

Όμως, γιατί δεν εκδηλώνονταν πριν μερικές δεκαετίες; Γιατί τα τελευταία χρόνια οι τόσο ενοχλητικοί και τόσο τρομακτικοί αυτοί ήχοι, ολοένα και πυκνώνουν; Γιατί γίνονται ολοένα και πιο συχνοί;

Σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές, για παράδειγμα, οι ουφολόγοι, προσπαθούν να τους εξηγήσουν ως την προετοιμασία μιας ξένης εισβολής, ότι και καλά ο “βρυχηθμός” είναι κάποια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για να “βράσουν” και να καταστρέψουν τη Γη μας. Αλλά για ποιο λόγο για να το κάνουν και, μάλιστα, τόσο βασανιστικά αργά;

Ωστόσο, επειδή φαίνεται πως παρόμοιοι ήχοι ακούγονταν και στα αρχαία χρόνια, ο Πλούταρχος δίνει την δική του ερμηνεία που σχετίζεται με την αλλαγή της γενιάς. Ίσως, ένας νέος κύκλος ανθρώπου να προετοιμάζεται.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί μία τεράστια αμμοθύελλα σαν τσουνάμι που προχωρά αδίστακτα ενώ παράλληλα ακούγονται αυτοί οι παράξενοι ήχοι σαν από χαλασμένη τρομπέτα στην Νεβάδα. Εκεί κοντά δεν είναι και η Περιοχή 51; Χμ… Δείτε το:

Nevada strange sounds

diadrastika.com

loading...