Τα Όντα των Άστρων είναι οι πνευματικοί οδηγοί της ανθρωπότητας

Τα Όντα των Άστρων είναι οι πνευματικοί οδηγοί της ανθρωπότητας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο όρος “Star Being”, Όντα των Άστρων, αναφέρεται σαν συνώνυμο των εξωγήινων, ωστόσο, με μία πολύ σημαντική διαφορά από την έννοια που αποδίδεται καθημερινά για κάθε τι ξένο προς τον πλανήτη μας.

Ενώ η λέξη Εξωγήινος ισχύει συνήθως σε ό,τι οι περισσότεροι ονομάζουν προκειμένου να αναφερθούν σε εκτός γης όντα, δηλαδή που δεν είναι από τον πλανήτη μας, ο όρος Όντα των Άστρων έχει εισέλθει στα λεξικά προσδίδοντας μία ιδέα ότι τα όντα από το διάστημα είναι ιδιαίτερα ευφυή, μια σειρά αρνητικών συνεπειών που χαρακτηρίζει την λέξη “εξωγήινος”

Τα Αστρικά Όντα διακρίνονται σε πολλά είδη, αν και οι Πλειάδειοι, οι Αρτουριανοί και οι Σείριοι είναι οι πιο αναγνωρισμένες φυλές. Η αντίληψη σε αυτά τα όντα δεν είναι καινούργια αλλά πολύ αρχαία και δεν απέχει πολύ από αυτό που η επιστήμη προτείνει στις μέρες μας για την προέλευσή μας: ότι αποτελούμαστε από σκόνη αστεριών.

Πολύ πριν οι επιστήμονες μάθουν για τη μοριακή έννοια ότι δηλαδή είμαστε κατασκευασμένοι από αστρόσκονη, οι ινδιάνοι Χόπι πίστευαν ότι οι πρόγονοί τους προέρχονταν από τις Πλειάδες.

Ο Edgar Cayce φέρεται να αποκαλούσε τους Αρκτουριανούς ως τον υψηλότερο πολιτισμό στον γαλαξία μας.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι οι θεοί κατέβηκαν από τη ζώνη του Ωρίωνα και του Σείριου, του φωτεινότερου αστέρα στον ουρανό, με τη μορφή ανθρώπων.

Πολλοί άνθρωποι συνεργάζονται με τα Όντα των Άστρων, με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούν με έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο, έναν Άγγελο ή έναν Πνευματικό Οδηγό.

Πιστεύεται ότι επειδή η προέλευση των αστεριών είναι πολύ πριν από την προέλευση της ανθρώπινης φυλής, η διαστρική επικοινωνία με αυτές τις προηγούμενες πνευματικές ομάδες είναι παρόμοιες και πρακτικά ίδια με την επικοινωνία που είχαν οι πρόγονοι της ανθρωπότητας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συμπερασματικά, λοιπόν, θεωρείται ότι αυτά τα Όντα των Άστρων, έδωσαν τα πρώτα φώτα του πολιτισμού στους πρώτους ανθρώπους που εμφανίστηκαν, ενώ ταυτόχρονα στάθηκαν και ως οι πνευματικοί οδηγοί της ανθρωπότητας.

Από εκεί, πιθανότατα, προέρχεται και η συνήθεια των ανθρώπων που περνά από την μια γενιά στην άλλη, να κοιτάζει στον ουρανό όταν αναφέρεται στον Θεό ή σε άλλες Θεότητες – ανάλογα με την πίστη που έχει γαλουχηθεί ο καθένας.

Επειδή, λοιπόν, τα Όντα των Άστρων είχαν την δυνατότητα να κατεβαίνουν από τον ουρανό και να εμφανίζονται ή να εξαφανίζονται κατά βούληση, έχει μείνει και η συνήθεια να αναφερόμαστε σε αγγέλους, αγίους κλπ που μπορούν να αναληφθούν στους ουρανούς. Πεποιθήσεις ή πραγματικότητες που, όμως, με το πέρασμα των αιώνων το φαινόμενο άλλαξε πολλές ερμηνείες ανάλογα με το δόγμα των θρησκειών που επικράτησαν.

diadrastika.com