Παράξενο σύννεφο σε μορφή δίνης με μία σφαίρα UFO καταγράφεται στο Ιράκ. Πιθανότατα προϊόν CGI

[19/08/2019 - 09:11]

Παράξενο σύννεφο σε μορφή δίνης με μία σφαίρα UFO καταγράφεται στο Ιράκ. Πιθανότατα προϊόν CGI

Τον τελευταίο καιρό, μερικά βίντεο σχετικά με μια εικαζόμενη μαζική παρατήρηση των UFOs για το Ιράν και το Κουβέιτ έχουν προκαλέσει ανησυχία στους χρήστες των κοινωνικών μέσων.

Για ποιο λόγο θα ήταν δυνατόν για τους εξωγήινους να έχουν περισσότερους λόγους να επισκεφθούν αυτές τις δύο περιοχές, παρά να επισκεφτούν την Αμερική, την Ρωσία, την Κίνα ή την Ιαπωνία για να δουν τις νέες καινοτομίες τους;

Ίσως, ο λόγος να εξαρτάται από την ιστορία και τις παραδόσεις που υπάρχουν εκεί, οι οποίες μπορεί και να αποτελούν ένα κοινό, αλλά πολύ μακρινό, παρελθόν.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρούνται στις περιοχές αυτές ή και σε άλλες, αν αποτελούν γήινες κατασκευές, κάποιων μυστικών όπλων, ή αν πράγματι είναι αληθινά σκάφη από άλλους νοήμονες πολιτισμούς εκτός Γης.

Όπως και να έχει, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα θέματα και πολλοί προσπαθούν με κάθε τρόπο, τεχνολογικό και μη να εντοπίσουν περίεργες θεάσεις και φαινόμενα.

Παρά τις προσπάθειες αυτές υπάρχουν και εκείνοι που κατασκευάζουν ψεύτικες θεάσεις και φαινόμενα, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι πιθανότατα προϊόν CGI (Computer-generated imagery). Πρόκειται για μία εφαρμογή και τεχνική επιπρόσθετων γραφικών σε διάφορες τέχνες όπως βιντεοπαιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα. Αλλά ακόμα κι έτσι είναι εκπληκτικό σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις:

Vortex Cloud with sphere UFO in Desert (CGI)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ