Πλυντήριο Ρούχων: Πως να Εξαφανίστε Εύκολα την Άσχημη Μυρωδιά

Πλυντήριο Ρούχων: Πως να Εξαφανίστε Εύκολα την Άσχημη Μυρωδιά

Μήπως το πλυντήριο ρούχων σας, είναι λαμπίκο αλλά αντιλαμβάνεστε μία κάποια άσχημη μυρωδιά που δεν μπορείτε να καταλάβετε από που προέρχεται ώστε να την εντοπίσετε και να την εξαφανίσετε; Κι όμως, δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα μπορείτε να δώσετε άρωμα φρεσκάδας στο πλυντήριο!-d-

Τώρα τελευταία κάτι σας μυρίζει αλλά όχι και τόσο ευχάριστα κάθε φορά που βγάζετε τα ρούχα από το πλυντήριο! Για να μην μπείτε στη διαδικασία να ξαναρχίσετε το πλύσιμο… στη σκάφη, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ξεφορτωθείτε εύκολα και αποτελεσματικά τις άσχημες μυρωδιές –με πρωταγωνίστρια εκείνη της μούχλας – από το πλυντήριο και τα ρούχα σας! Έτοιμοι για φρεσκάρισμα;

Διαβάστε επίσης: Πως να Απολυμάνω το Πλυντήριο Ρούχων. Δύο Διαφορετικές Μέθοδοι

Κατ’αρχάς, ξεκινήστε με τους συνήθεις υπόπτους… της μυρωδιάς. Με ένα πανί καθαρίστε το λάστιχο που περιβάλλει τον κάδο. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το συρτάρι του απορρυπαντικού και ρίξτε σε αυτό λίγο νερό στο οποίο έχετε προηγουμένως διαλύσει λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τρίψτε καλά με μια ένα μικρό βουρτσάκι ή μια οδοντόβουρτσα.

Με την οδοντόβουρτσα, καθαρίστε και την περιοχή γύρω από το συρτάρι του απορρυπαντικού. Ξεπλύνετε καλά τη θήκη και, στη συνέχεια, ρίξτε σε αυτό 1 φλ. στιγμιαίο καφέ και λίγο λευκαντικό και θέστε το πλυντήριο σε λειτουργία στους 60οC.

Διαβάστε επίσης: Πως θα Εξαφανίσετε τη Μούχλα από το Πλυντήριο Ρούχων!

Μόλις ολοκληρωθεί η πλύση, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία χωρίς καθόλου απορρυπαντικό και, αφού τελειώσει και αυτός ο κύκλος, καθαρίστε καλά τον κάδο του πλυντηρίου χρησιμοποιώντας ένα πανάκι βουτηγμένο σε λευκό ξίδι.

Τέλος, βάλτε μέσα στο πλυντήριο 1/4 φλ. απορρυπαντικό πιάτων και βάλτε το πλυντήριο να δουλέψει ξανά στην υψηλότερη θερμοκρασία του για να αποχαιρετίσετε για πάντα τη μούχλα!

Διαβάστε επίσης: «Χορεύει» το Πλυντήριό σας; Δείτε Πως θα το Διορθώσετε!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

spirossoulis.com

loading...