Τα Πράγματα Δεν είναι Πάντα όπως Φαίνονται! Να Γιατί Πρέπει να Κοιτάξετε Δύο Φορές

Τα Πράγματα Δεν είναι Πάντα όπως Φαίνονται! Να Γιατί Πρέπει να Κοιτάξετε Δύο Φορές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα μάτια μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, αλλά την ερμηνεία της την κάνει ο εγκέφαλος και μερικές φορές η συνείδησή μας ή ακόμα και η ηθική μας.

Ωστόσο, μερικές φορές τα ίδια μας τα μάτια μοιάζουν να παίζουν κόλπα στο μυαλό μας, που το μπερδεύουν και “βλέπει” πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν ή ερμηνεύει κάτι με τον δικό του τρόπο συμπληρώνοντας τα κενά που νομίζει ότι υπάρχουν, μέσω της φαντασίας που διαθέτει.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ήδη από την αρχή των αιώνων δημιουργούνται οι ψευδαισθήσεις οι οποίες κάνουν τους ανθρώπους να αναρωτιούνται.

Επιπλέον, υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων που είτε εκμεταλλεύονται αυτές τις ψευδαισθήσεις και τις οφθαλμαπάτες, είτε ακόμα και τις δημιουργούν επίτηδες προς όφελος προσωπικών ή άλλων συμφερόντων.

Αλλά στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τυχαίες οφθαλμαπάτες που δίνουν μία άλλη εντύπωση από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Όπως θα διαπιστώσετε ο τρόπος που σκέφτεστε μπορεί να επηρεάζεται από αυτό που βλέπετε ή μερικές φορές από εκείνο που κάποιοι σας καθοδηγούν να βλέπετε!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

55 ACCIDENTAL OPTICAL ILLUSIONS YOU SHOULD DEFINITELY LOOK AT TWICE

diadrastika.com

loading...