Ένα Σμήνος από UFOs στο όρος Shasta των Λεμούριων

Ένα Σμήνος από UFOs στο όρος Shasta των Λεμούριων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το όρος Shasta είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ιερά μέρη στον πλανήτη μας και ονομάζεται “το μαγικό βουνό” από πολλούς. Το όρος Shasta, ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια, βρίσκεται στο Cascade Range, στη βόρεια Καλιφόρνια, με υψόμετρο στα 4.317 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το 1899, ο Frederick Spencer Oliver δημοσίευσε “Ένας κάτοικος σε δύο πλανήτες”, σύμφωνα με τον οποίο οι επιζώντες μιας βυθισμένης ηπείρου που ονομάζεται Λεμούρια ζουν στο όρος Shasta.

Από όλους τους θρύλους που περιβάλλουν το βουνό, ο πιο διάσημος είναι αυτός που μιλά για τους Λεμούριους οι οποίοι, λένε, πως ζουν μέσα σε αυτό.

Οι Λεμούριοι πρόσφυγες από την ηπειρωτική Λεμούρια ή Μου στον Ειρηνικό Ωκεανό, περιγράφονται ως ψηλοί και όμορφοι, με μακριά φορέματα και λευκά σανδάλια όταν κατεβαίνουν στη μικρή πόλη του όρους Shasta για τις προμήθειές τους.

Μια φωτογραφία που τράβηξε ένας ενθουσιώδης ερασιτέχνης αστρονόμος δείχνει ένα σμήνος άγνωστων αντικειμένων που πετούν πάνω από το όρος Shasta στην Καλιφόρνια, όπως ισχυρίζεται, γεγονός που θα μπορούσε να είναι μια «απόδειξη» ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν στη Γη, κυρίως λόγω του τεράστιου αριθμού των παρατηρήσεων που συμβαίνουν στο Όρος Shasta.

Αν και στη φωτογραφία δεν είναι δυνατόν να δούμε το Όρος Shasta, αλλά μόνο το νυκτερινό περίγραμμα, τα άγνωστα αντικείμενα έντονου φωτός στην πλαγιά του βουνού, είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτα.

Μετά την ανασκόπηση των φωτογραφιών, ο Jimmy Roberts, ειδικός στα UFOs δήλωσε ότι η φωτογραφία δείχνει πραγματική «απόδειξη ότι οι εξωγήινοι εξακολουθούν να ζουν μέσα στο βουνό και ότι θα μπορούσαν να σχετίζονται με τις εμφανίσεις που βλέπουμε σε όλο την κόσμο».

Μερικοί ερευνητές πρότειναν ακόμα υποθέσεις, όπως εκείνη που θεωρεί το όρος Shasta ως πραγματική αστρική πύλη, πολύ παρόμοια με αυτή του Mount Popocatepetl, ενός από τα μεγαλύτερα ενεργά ηφαίστεια στο Μεξικό.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε το σμήνος και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το όρος Shasta και τους Λεμούριους:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

FLOTA de OVNIS en el MONTE SHASTA CALIFORNIA Planetas ENVIANDO SEÑALES hacia la TIERRA

diadrastika.com

loading...