Συνταγή για να φρενάρουμε την τριχόπτωση και να αποκτήσουμε πυκνά και υγιή μαλλιά

Συνταγή για να φρενάρουμε την τριχόπτωση και να αποκτήσουμε πυκνά και υγιή μαλλιά

Ποιος είναι εκείνος ο άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα που δεν θα ήθελε να έχει υγιή, πλούσια και όμορφα μαλλιά. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κάποιος. Πέρα από τους άντρες που αρκετοί χάνουν τα μαλλιά τους, ακόμα και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης ακόμα και αν δεν είναι πάντα τόσο ασθητό.-d-

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες που υπόσχονται ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών σας στο διαδίκτυο. Όμως, αυτές οι θεραπείες κοστίζουν πολλά χρήματα.

Ευτυχώς, υπάρχει η καλύτερη συνταγή που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν, να πυκνώσουν και να φαίνονται πιο ελκυστικά!

Συνταγή ανάπτυξης μαλλιών:

Με αυτήν την σπιτική συνταγή, τα μαλλιά σας θα αναγεννηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν δεν έχετε τριχόπτωση, ο μέσος άνθρωπος χάνει περίπου 50 με 100 τρίχες κάθε μέρα.

Πλέον, δεν θα ανησυχείτε για αυτό το πρόβλημα και μάλιστα θα απαλλαγείτε από αυτό.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • ½ ποτήρι μπύρα
  • ½ μπανάνα
  • 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι
  • 1 κρόκο αυγού

Οδηγίες:

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει λείο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μείγμα:

Βάλτε το μείγμα στην πληγείσα περιοχή με τα χέρια σας. Θα πρέπει να το αφήσετε εκεί για 2-3 ώρες. Θα έχετε μια αίσθηση θέρμανσης. Αυτό δείχνει ότι τα συστατικά του διαπερνούν το δέρμα και είναι ένα σημάδι ότι το μείγμα λειτουργεί πραγματικά. Όταν έχει περάσει ο συνιστώμενος χρόνος, λούστε τα μαλλιά σας.

Κάντε αυτή τη θεραπεία μία φορά κάθε επτά ημέρες, αν θέλετε να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγή : fanpage.gr και fumara.gr

loading...