Τεστ Σχέσεων: την Μεγαλύτερη Αδυναμία σας Αποκαλύπτει το Πρώτο Πράγμα που Βλέπετε στην Εικόνα

Τεστ Σχέσεων: την Μεγαλύτερη Αδυναμία σας Αποκαλύπτει το Πρώτο Πράγμα που Βλέπετε στην Εικόνα

Όλοι έχουμε κάτι που μας επηρεάζει και μας κάνει να νιώθουμε άσχημα – ή ακόμα και άρρωστοι – αλλά δεν θέλουμε να το ξέρει κανείς από το φόβο ότι αν εκτεθεί θα μπορούσε και να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας.

Οι εμπειρίες και οι σχέσεις μας, μας διαμορφώνουν και μας διδάσκουν πολλά πράγματα, αλλά προκαλούν επίσης όλεθρο όταν πρόκειται για τις αδυναμίες μας.

Αυτό το τεστ έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε γρήγορα ποια είναι η αδυναμία σας στις σχέσεις, ώστε να μπορείτε να ξέρετε τι σας κρατάει σε μία σχέση αγάπης και υγιούς δέσμευσης που διαρκεί ή τι θα μπορούσε να την ανατρέψει, είτε ακόμα και να μην ευδοκιμήσει ποτέ στο ξεκίνημά της.

Κοιτάξτε προσεκτικά αυτή την εικόνα παραπάνω και απαντήστε τι είδατε πρώτα. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ, απλά κρατήστε την πρώτη εντύπωση που σας έρχεται στο μυαλό.

1. Τα πουλιά

Αν είδες πρώτα τα πουλιά, είσαι πρόσωπο που συχνά πετάει στα σύννεφα και ονειροβατεί. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε και δεν έχετε καμία πρόθεση να το εγκαταλείψετε. Το “να είσαι όνειρο” σημαίνει ότι βλέπεις τον κόσμο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο.

Η ικανότητά σας να μετατρέπετε τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σε ασφαλές μέρος είναι ένα δώρο όπως κανένα άλλο. Όταν και άλλοι αντιλαμβάνονται αυτή σου την στάση, τους κάνεις να αισθάνονται ξεχωριστά.

Ενδεχομένως, όμως, θα μπορούσε να εμποδίσει τη δημιουργία μιας σχέσης αγάπης και, ίσως, θα ήταν απαραίτητο να προσγειωθείτε ή να κατεβαίνετε τακτικά από τα συννεφάκια σας.

2. Η θλιμμένη γυναίκα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εάν είδατε τη θλιμμένη γυναίκα πρώτα, δείχνει ότι είστε ο τύπος του ατόμου που αισθάνεται πιο άνετα να παρατηρεί από απόσταση τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αν αυτό συμβαίνει, είτε λόγω συστολής ή φόβου για απόρριψη, είναι κάτι που μόνο εσείς γνωρίζετε.

Ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά σε σας θα πουν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να σπάσει το “καβούκι” και να σας κάνει να ανοιχτείτε σχετικά με τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να οδηγήσετε τους ανθρώπους μακριά σας, αλλά μερικές φορές το κάνετε ούτως ή άλλως.

Σε γενικές γραμμές, είστε ένα άτομο που καθοδηγείται από τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Από νεαρή ηλικία γνωρίζατε τι θέλατε να κάνετε για να ζήσετε και ενώ αυτή η επιλογή θα μπορούσε να έχει αλλάξει σημαντικά από τότε, η αποφασιστικότητά σας να εκπληρώσετε τους στόχους σας μοιάζει να είναι σίγουρη. Κάνετε το καλύτερό σας και κάτι παραπάνω, για να πάρετε ό,τι θέλετε επαγγελματικά και να εξομαλύνετε κάθε βήμα που οδηγεί εκεί.

Είναι υπέροχο να κερδίσετε, τελικά, το πολυπόθητο βραβείο της επιτυχίας που αναζητάτε, αλλά εάν είστε τόσο επικεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους, ίσως δίνετε ευκαιρίας σε άλλους ανθρώπους να χαθούν ή να απομακρυνθούν, ειδικά σε μία σχέση.

Με την ενέργεια και τη σκληρή δουλειά σας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα επιτύχετε ό,τι θέλατε να κάνετε, οπότε μην ξεχάσετε να βάλετε αυτή την πιθανή απώλεια στο μυαλό σας, κατά την αναζήτηση μίας σχέσης αγάπης, ή σε μία ήδη υπάρχουσα, αν αυτή είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσάς.

3. Το κρυμμένο πρόσωπο

Αν έχετε δει το κρυμμένο πρόσωπο πρώτα, είστε ο τύπος του ατόμου που είναι πάντα δύο βήματα μπροστά.

Προσπαθείτε συχνά να υπολογίζετε τα πράγματα και θέλετε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Εργάζεστε σκληρά έτσι ώστε όλα τα πράγματα στη ζωή σας να είναι τακτοποιημένα και αφιερώνετε κάθε δυνατή στιγμή για να κάνετε ό, τι είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να διαλύσετε το χάος και το άγχος.

Όντας προγραμματιστής και οργανωμένο πρόσωπο, από τη φύση σας, μπορεί να κάνεις τη ζωή λιγότερο αγχωτική, αλλά όταν πρόκειται για αγάπη, δεν είναι πάντα σκόπιμο να σχεδιάζουμε τα πάντα.

Προσπαθήστε να αντισταθείτε στην επιθυμία να ελέγχετε και να προγραμματίζετε τα συναισθήματά σας για τις σχέσεις σας με τον ίδιο τρόπο που ελέγχετε και προγραμματίζετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Η αγάπη είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να εγκαταλείψεις το συγκεκριμένο επίπεδο ελέγχου, αν αυτό που περιμένεις από τη σχέση σου είναι να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό.

diadrastika.com