Τι Αποκαλύπτει η Κάρτα Εννέα των Ράβδων στα Ταρώ για την εβδομάδα 12 έως 18 Αυγούστου!

[12/08/2019 - 12:28]

Τι Αποκαλύπτει η Κάρτα Εννέα των Ράβδων στα Ταρώ για την εβδομάδα 12 έως 18 Αυγούστου!

Κάθε εβδομάδα σηματοδοτεί νέες καταστάσεις και γεγονόταν για τα οποία καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι, ειδικά αν πρέπει να αποφύγουμε γεγονότα που θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πιθανά πρβλήματα.

Έτσι, λοιπόν, ο αριθμολόγος και μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα κυρίως για την αισθηματική σου ζωή αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο για την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019.

Από τον Μάνο Μηκίδη

Η κάρτα της εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου 2019- ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε επαγγελματικό επίπεδο κάποιοι από σας σύντομα θα δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική πάνω στο εργασιακό σας μοντέλο ή ίσως ακόμη και να επιλέξετε να φύγετε από τη δουλειά που βρίσκεστε σήμερα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο zwdiasimera.gr

Εάν είστε αποφασισμένοι να μείνετε εκεί που είστε, αναζητήστε νέες πολιτικές ή διαδικασίες που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στην εργασία και να βελτιώσουν την γενική εικόνα.

Σε αισθηματικό επίπεδο τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι και αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη σχέση που θα επιλέξετε να το αλλάξετε ή και να το σταματήσετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.

Εάν κάτι στη σχέση σας είναι δυσλειτουργικό ή ‘’κακό’’ για εσάς και διστάζετε να το πείτε φοβούμενοι/ες την αντίδραση του/ης συντρόφου σας, θα διαπιστώσετε ότι μιλώντας θα οδηγείτε προς μια σχέση που σαφώς θα είναι καλύτερη για σας, σύμφωνα με το zwdiasimera.gr

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

ΤΑΡΩ Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις με τον Μάνο Μηκίδη από 12 μέχρι 18 Αυγούστου 2019

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ