“Ζωντανό” UFO Πλησιάζει και Φεύγει Στρίβοντας Δορυφόρο της SpaceX

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 6 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της αποστολής Amos 17, ένα μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε τη στιγμή του διαχωρισμού του δορυφόρου

Το βίντεο του άγνωστου διαστημικού αντικειμένου αναρτήθηκε στο YouTube, τραβηγμένο από τις κάμερες του δορυφόρου SpaceX Amos 17, το οποίο ξεκίνησε την αποστολή του εκείνη την ημέρα.

Όταν ο δορυφόρος έφτασε σε ορισμένο ύψος και χωρίστηκε, εμφανίστηκε ένα άγνωστο και πολύ φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο, τότε, αυτό το άγνωστο αντικείμενο κάνει μία ξαφνική στροφή αριστερά πριν εξαφανιστεί στον εξωτερικό διάστημα.

Η κάμερα του δορυφόρου Amos 17 της SpaceX του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Elon Musk, κατέγραψε αυτό το μυστηριώδες αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο και το γεγονός αμέσως πυροδότησε διάφορα σενάρια και εικασίες για το τι θα μπορούσε να είναι.

Στο κανάλι Thirdphaseofmoon του YouTube έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αυτό το περιστατικό για το αντικείμενο που προσέγγισε το δορυφόρο Amos 17 της SpaceX.

Οι Blake και Bret Cousins που διαχειρίζονται το κανάλι ισχυρίζονται πως το αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είναι διαστημικό συντρίμμι, λόγω της τροχιάς που ακολούθησε.

«Πώς θα μπορούσε να στρίψει αριστερά στο διάστημα, εκτός κι αν διέθετε σύστημα προώθησης», τόνισε ο Μπλέικ, τονίζοντας πως αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου εκτιμούν ότι το UFO «παρακολουθούσε το δορυφόρο».

«Η όλη ιδέα ότι πρόκειται απλά για διαστημικά συντρίμμια δεν ισχύει. Αν ίσχυε, θα έπρεπε να το δείτε να ακολουθεί ευθεία τροχιά. Αλλά πραγματοποιεί αυτή την παράξενη μανούβρα που αψηφά κάθε λογική», δήλωσε ο λάτρης του εξωπραγματικού, Μπλέικ Κάουζινς, όπως διαβάζουμε στο sputniknews.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Δείτε κι εσείς το βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

[SPACEX Otherworldly Visitor] [Florida Lights UP] [Cloaked Craft UK] 2019

diadrastika.com

loading...