Η Α.Λεούση Προειδοποιεί: Άσχημη Κατάληξη για 4 Ζώδια αν δεν προσέξουν σήμερα Τρίτη 13/8

[13/08/2019 - 07:43]

Η Α.Λεούση Προειδοποιεί: Άσχημη Κατάληξη για 4 Ζώδια αν δεν προσέξουν σήμερα Τρίτη 13/8

Η μέρα που ήδη ξημέρωσε κρύβει πολλές παγίδες που οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την δική μας συμπεριφορά και στρατηγική. Ωστόσο και η υπόλοιποι παράγοντες δεν μοιάζουν ευνοϊκοί. Μην επιτρέψετε να βρεθείτε σε καταστάσεις που σας αδικούν. Η Άντα Λεούση προειδοποιεί και συμβουλεύει για σήμερα μέσα από τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δε σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρει κάποιες ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Ότι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ