Α. Λεούση: Ένα Βήμα και 4 Ζώδια Μπορούν να Αλλάξουν Πολλά σήμερα Πέμπτη 15/8

[15/08/2019 - 07:36]

Κρυφές αποκαλύψεις δουλεύουν υποχθόνια και μπορεί να αναστατώσουν την ημέρα σας γι’ αυτό καλό είναι να δημιουργήσετε προοπτικές ασπίδας που θα προστατεύσουν τον εαυτό σας και θα εξελίξουν τις δραστηριότητές σας. Ενημερωθείτε για τις ημερήσιες προβλέψεις από την αστρολόγο και μελλοντολόγο Άντα Λεούση και πράξτε τα δέοντα.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.

ΛΕΩΝ: Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ