Άντα Λεούση ΖΩΔΙΑ ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΣ

Άντα Λεούση: Προειδοποιεί πως αρχίζει η μάχη για επικράτηση σε 3 ζώδια από σήμερα 23/8

Από σήμερα αρχίζουν να συμβαίνουν σημαντικά πράγματα στα οικονομικά, οι περιστασιακές δυσκολίες ξεπερνιούνται εύκολα και γενικότερα ξεκαθαρίζουν πολλά που δείχνουν πιο ξεκάθαρα τον στόχο που έχετε θέσει. Αξιοποιείστε σωστά αυτά που σας παρουσιάζονται και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η αστρολόγος Άντα Λεούση μέσα από τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καυγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΖΥΓΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με το σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας  πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Δε θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.

oroskopos.gr

loading...