Η Άντα Λεούση Προειδοποιεί τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου

[24/08/2019 - 07:38]

Η Άντα Λεούση Προειδοποιεί τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου

Δυναμικό και με νέους ορίζοντες έρχεται το Σαββατοκύριακο και η αγαπημένη μας αστρολόγος και μελλοντολόγος Άντα Λεούση προειδοποιεί, συμβουλεύει σύμφωνα με τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της που αφορούν όλα τα ζώδια!

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας, θα αλλάξουν ριζικά.

ΛΕΩΝ: Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Προετοιμάστε το έδαφος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά,  περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ: Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο. Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ