Άντα Λεούση: Περίπλοκη Μέρα για 3 Ζώδια η σημερινή Δευτέρα 26/8

[26/08/2019 - 07:37]

Άντα Λεούση: Περίπλοκη Μέρα για 3 Ζώδια η σημερινή Δευτέρα 26/8

Δύσκολοι ρυθμοί για ορισμένα ζώδια, ενώ προβλέπονται ευχάριστες εκπλήξεις για κάποια άλλα. Η αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να μας δώσει τις συμβουλές και τις προτροπές της που αν τις ακολουθήσουμε, μέσα από τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της, θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε ξεχωρίζοντας τις ευκαιρίες που μας δίνονται.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δε θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί δε σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη.

ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ