4 Ζώδια που ενώ Είναι Κολλητοί σου, Δεν Είναι Άξια Εμπιστοσύνης

4 Ζώδια που ενώ Είναι Κολλητοί σου, Δεν Είναι Άξια Εμπιστοσύνης

Όλοι έχουμε φίλους, καλούς, κολλητούς, καρδιακούς. Όλοι τους, όπως και εμείς έχουμε μειονεκτήματα και προτερήματα. Μπορεί κάποιος να είναι ο καλύτερός σου φίλος, όμως, παράλληλα ξέρεις ότι π.χ. κάνει εφημερίδα κάθε τι που θα μάθει για τους άλλους, γεγονός που μπορεί να κάνει και για σένα. Αν δεν ξέρεις κάποια από τα ελαττώματά του, τότε, το ζώδιό του μπορεί να σε βοηθήσει να υποψιαστείς μερικά.-d-

Δεν είναι εύκολο να κάνεις παρέα με ένα από τα παρακάτω ζώδια. Η αλήθεια είναι ότι το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Το καθιστά δύσκολο στην όποια διαχείριση και εσύ θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14 κοντά του. Δεν σου λέμε να τους κόψεις και την καλημέρα. Απλώς, σου εφιστούμε την προσοχή!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι φιλόδοξος. Έχει μεγάλα όνειρα και στοχεύει πάντα στην κορυφή. Θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και μπορεί να γίνει αδίστακτος και άδικος.

Δεν θα διστάσει να θυσιάσει την όποια φιλία του προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει και πετύχει τον στόχο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει… πολλαπλές «προσωπικότητες» και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικός/η απέναντί του.

Ναι, μπορείς να τον εμπιστευτείς, αλλά μέχρι ενός σημείου και να ξέρεις ότι είναι λίγο «διχασμένη προσωπικότητα» και αλλάζει γνώμη κάθε… λεπτό. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίζεις με καχυποψία και να προσέχεις τι του εκμυστηρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι κρυψίνους. Είχε, έχει και πάντα θα έχει «κρυφή ατζέντα». Δεν θα τον διαβάσεις ποτέ και δεν θα ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται ή τι σκοπεύει να κάνει.

Πάντα έχει ένα άλλο κίνητρο στο μυαλό του από αυτό που θα σε αφήσει να «δεις». Δεν θα ξέρεις ποτέ πώς νιώθει και γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ. 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορείς ποτέ να εμπιστευτείς έναν Ιχθύ. Πάντα θα ψάχνει τρόπο να σε ξεγελάσει και να σου ωραιοποιήσει μια κατάσταση. Θα θέλει να σε «φέρει στα νερά του» και να σε «βελτιώσει» σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα ως έχει και θα προσπαθεί να σε κάνει και εσένα να δεις τα πράγματα από την δική του οπτική. Κοινώς; Μια κινούμενη παραπληροφόρηση είναι.

astrology.gr

loading...